Ciechocinek Julianówka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zyrafa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2017 11:17

Re: Ciechocinek Julianówka

Post autor: zyrafa »

Witam .Ja tez juz w Ciechocinku.Jestem juz po wizycie u lekarza.Narazie jestem sama w pokoju , ale mam nadzieje ze ktos przyjdzie .
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

zyrafa pisze:Witam .Ja tez juz w Ciechocinku.Jestem juz po wizycie u lekarza.Narazie jestem sama w pokoju , ale mam nadzieje ze ktos przyjdzie .
Piszesz ... mam nadzieję ...... rozumiem , że nie lubisz jedynek ;) mam podobnie :D nie wyobrażam sobie pobytu w jedynce :shock:

Uroczego pobytu , skutecznych zabiegów i extra babeczki w pokoju :D :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Czołem przyszli kuracjusze Julianówki.Mój pobyt już dobiega końca .Na pewno będe z sentymentem wspominała ten wyjazd mimo zawirowań.Wcześniej już pisałam że nie jest to sanatorium na poziomie np. Wojskowego ale ma coś w sobie.Wspaniała kadra od Pań sprzątających do P. Dyrektor.Warunki skromne za to bardzo przytulnie milutko, czyst, .W Julianówce wszyscy to jedna wielka paka.Dziś popłyneły już łezki a za chwil parę morze łez pożegnalnych :lol: Ja z czystym sercem polecam ten obiekt.Jak ktoś potrzebuje szczegółów to pytajcie - odpowiem.Teraz zmykam na pożegnalny wieczór ;) Danusiu nr. 307 :!:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Ela :D numer pokoju zapisałam, wielkie dzięki :kwiat: :kwiat: pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Danusiu życzę udanego wyjazdu .Jeszcze jedno suszarek brak , ręcznik jeden, czajnik w pokoju.Ja zabrałam cieniutki kocyk bo koce obskurne.Recepcja przyjmuje walizki wysłane kurierem.Polecam pokoje z białymi betonowymi balkonami od południa. :D
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: alien »

Temat Julianówka,chyba dawno nie odwiedzany..Czy ktoś od 26 marca 2020 wybiera się do Julianówki lub Ciechocinka?
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Od 13 lutego 2020 pozdrawiam
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Basiu.
Jeśli będziesz mogła to opisz jak tam jest na przedwiośniu...jestem bardzo ciekaw,ponieważ to mój pierwszy wyjazd do Ciechocinka i właśnie do Julianówki. Napisz proszę,czy jest możliwość gdzie przechować rower ,oraz ogólnie o warunkach na miejscu.
Czy i jakie pokoje są od południowej strony,pytam o to ponieważ będąc w Ustce w Radości,każdy z kuracjuszy walczył o pokój od strony morza (północna) ,gdzie i tak nie było morza widać,a warunkach wczesnowiosennych przy mokrych zabiegach,plus jakieś własne przepierki w pokojach (gdzie jest więcej niż jedna osoba) raczej rzeczy i ręczniki miały problem z doschnięciem,tym bardziej że raczej w pokojach nie przewidują suszarek,a nasz pokój od południowej strony miał tę przewagę (balkon),że i wszystko w słonku schło,jak i można było i kawę i nawet opalanie spokojnie w ciepełku uskuteczniać na balkonie.Dlatego staram się jadąc do sanatorium,wcześniej zadzwonić i poprosić o pokój właśnie z południowej strony. Tak na marginesie,jadać autkiem do sanatorium ,wrzucam do bagażnika składaną suszarkę na kaloryfer. Pozdrawiam i udanego pobytu życzę.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Ok opiszę
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gdzie do tej pory bywałaś w sanatoriach?
ODPOWIEDZ