Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niestety mam i ja wniosek składany 20 grudnia 2018 , wczoraj numer 3200 a dzisiaj przydział Rabka Cegielski (górne drogi oddechowe )od 16 lutego. Ktoś ostatnio zmienił termin w naszym NFZ ? Kompletnie nie pasuje mi ten termin , miejscowość i sanatorium chyba ok , mało opinii na forum.Proszę poradźcie jak zmienić ten termin.
Mnie udało się zmienić termin z lutego kwiecień. Dzwoniłem tego samego dnia, jak tylko pokazało się skierowanie w przeglądarce NFZ. Ja na dolne drogi oddechowe dostałem przydział (ten pierwszy) przy numerze ok 2560. Ostateczny przydział przy nr ok 1050. Oba przydziały były do Rymanowa tak jak chciałem, tylko inne sanatoria.
Próbuj, może się uda. powodzenia.
Prawdę powiedziawszy to tylko zapytałem czy można przesunąć termin. Jedyne co więcej powiedziałem, to to, że nie lubię zimowych wyjazdów. I naprawdę nie miałem żadnych innych argumentów typu uroczystości rodzinne, zaplanowany zabieg, czy długo oczekiwana wizyta lekarska lub badanie.
Dzwoniłem tego dnia jak pojawiło się w przeglądarce. Po telefonie pani anulowała przydział w przeglądarce i ponownie pojawił się mój numerek w kolejce. Papierów nie zdążyli wysłać.