Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska, zachmurzenie umiarkowane
Noc poranek ,deszczowy ,obecnie nie pada deszcz
Temperatura 8 stopni ,ciepło jak na pierwszy luty
Wypogodziło się ,pogoda zmienna w ciągu dnia
Wietrznie ,niskie ciśnienie
Pozdrawiam ,pogodnego dnia
A u mnie pierwszy pochmurny aczkolwiek ciepły poranek. Myślę że jak mgła zniknie słońce się pokaże. Od jutra zapowiedź codziennych opadów śniegu,co mnie niezmiernie raduje.
Wypisz ,wymaluj ,u mnie taka sama pogoda ,jak u Małgosi w Poznaniu .Nawet temperatura identyczna 6 stopni na plusie i również porywisty wiatr! Miłego dnia!
Najsłynniejszy amerykański świstak Phil w miejscowości Punxsutawney w Pensylwanii wyszedł w sobotę o świcie z norki i nie zobaczył swojego cienia; zwiastuje to szybkie nadejście wiosny.
To dobra wiadomość dla tych, którzy mają już dość takiej zimy