Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadąc tam spodziewałam się, że nie będzie to hotel 4 +..ale też nie spodziewałam się takiego tragicznie niskiego poziomu, tak upokarzających warunków...Delikatnie mówiąc, warunki w tym ,, uzdrowisku,, pozostawiają wiele do życzenia...budynek rodem z PRL, zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz, ubogo, brudno, urządzenia do ćwiczeń nigdy nieodkażane, materace również; najgorsze jednak było wyżywienie - obrzydliwy catering (,, jedzenie,, tragiczne, paskudne, zimne, stare, nawet chleb przeterminowany)...kilka osób się struło tym świnstwem...niektórzy nawet zawiadomili sanepid...zastanawiam się tylko jak ZUS mógł podpisać umowę z tym, z nazwy tylko - sanatorium. To jest niegospodarność i pieniądze wyrzucone w błoto...brak jakiejkolwiek kontroli, bo gdyby była, ten budynek niepowinien być dopuszczony do takiej działalności...mam jeszcze wiele zarzutów, ale niebęde tutaj o tym pisać...podkreślę tylko, że wyjechałam stamtąd bardziej chora, niż przyjechałam...totalna kpina i lekceważenie...dodam, że obok inne sanatoria naprawdę na poziomie np. Górnik, Sanvit itd., ale to już zupełnie inna bajka...
Smutne że musimy korzystać z rehabilitacji w takich warunkach było to przykre doświadczenie zgadzam się z opinią i jeżeli ktoś dostanie skierowanie to nie radzę ryzykować szkoda zdrowia zwłaszcza zimą. Ja tam już nigdy się nie zgodzę nawet jeśli miałabym nigdzie nie pojechać. Dziwię się bo Zus tak potężna instytucja a tu taki kanał proponuje chorym ludziom . Pozdrawiam.