Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 60 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: zbigniew165 »

Dodam tylko, że na plaży o 6.30 nie byłem sam oczywiście, ale w towarzystwie fajnej dziewczyny. :D
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: alka50+ »

Witam całą fajną Grupę , która fantastycznie spedza czas nad morzem i na parkietach.... :) a Gienia w swoim żywiole bo lubi tańczyć. :serce: a mając Takich partnerów wokół Siebie to.....karnawał piękny i piękne zostaną wspomnienia...:serce:
Miło się Was czyta....tak trzymajcie.
Bawcie się i spacerujcie nad tym samym morzem co i ja....pozdrawiam z Kgu.. :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

GIENIA pisze: 07 lut 2020 09:00 Masz racje Krysiu , czasem tak jest ze wsxystko sie .... A na liste do castingi Cie nie wciagne, powod zachowam dla siebie :P
Jak możesz :evil: :lol: wiem wiem boisz się o mnie żebym nie uszkodziła bardziej kolano :P :twisted:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

Zbyszku a ja tak liczyłam na małe co nie co :twisted: 8-) :lol: a wszystko wina Gieni :kwiat: jak ona mnie zna bidulka tak się martwi też o Ciebie żebym czasem jakiej krzywdy Tobie nie zrobiła :lol: :roll: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Alu :kwiat: dziekujemy serdecznie i rowniez pozdrawiamy Ciebie i tych co kuruja sie teraz w Kolobrzegu :serce: pisze takze w imieniu Zbyszka , bo dalismy sobie zgode na wypowiadanie sie w naszych imionach wzajemnie :) Zbyszek pisze prawde , calkiem fajna i sympatyczna ta Jego dziewczyna :D Krysiu Twoje kolano nie tylo znioslo ;) to o zdrowie Zbyszka sie obawiam znajac Twoj temperament :lol: :lol: wlasnie wrocilismy ze spacerku , sloneczko nam przygrzewalo gole glowy :D. jak zawsze zartom, smiechom i powaznym rozmowom nie bylo konca , atrakcje pewne tez mielismy , ale o tym ciii ;) :lol: :lol: wieczorem grupa prezesa Zbyszka do Energetyka, , a prezes GIENIA zabiera swoich do Sobotki ... nam Energetyk tak srednio sie podoba :roll:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzisiaj będzie jak pisze Gienia, ale jutro wyjeżdża moja paczka i ja dołączam do paczki Gieni, którą już dobrze poznałem. Nie wiem jak to będzie, ale na pewno wesoło. Pozdrawiam, bo już obiad. :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ale prezesem u nas mie bedziesz :lol: :lol: musisz sie mnie sluchac ;) :P. . No i o wkupnym nie zapomnij. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie wiem czy juz o tym pisalam. :roll: ja mam posillki na druga zmiane , czego nie lubie. , no ale nie mozna miec w zyciu wszystkiego. Pozno przyjechalam :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gienia szkoda, bo w mojej paczce byłem Prezesem i miałem nawet asystentkę jak wiesz, a kolega jest w stopniu pułkownika i był szeregowym członkiem, chociaż jest 6 stopni wyżej niż ja w służbach mundurowych.
Teraz zostanę przez Ciebie zdegradowany w Twojej paczce, ale może mnie zrobisz specjalistą od Waszej ochrony, bo broń i kwalifikacje posiadam nawet przy sobie i mogę się nimi okazać. :lol: :lol:
Będziemy to jutro rano negocjować i na pewno jakiś kontrakt podpiszemy, może w kawiarni.
Kontrakt musisz podpisać, bo po dzisiejszej przygodzie nie masz innego wyjścia. ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 132 razy
Podziękowano: 60 razy

Post autor: Atina »

Ale Wam tam dobrze i wesoło :lol: :)
Pogoda piękna żyć nie umierać :lol: