Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2013 18:08

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: patrycja_19842 »

konkretny pościk zbeti:) i to mi się podoba:) oczywiście też uważam że na wieczór jakaś sukieneczka się przyda i że jak ktoś przybędzie z dwiema czy trzema walizkami to nie to że ma nie równo pod syfitem ,własnie będzie zimno,a cieple ubrania zajmują dużo więcej miejsca niż letnie,a ja nie mam zamiaru chodzić w brudnych :D i uświniona jak dziecko bez śliniaczka :D to widzę że trzeba zakupić kostium jednoczęściowy :D
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

.....a co bierzemy? Może wezmę sprzęcior- począwszy od nożyczek kończąc na prostownicach itp:) ( fryzjerskie skrzywienie) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2013 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: zbeti »

Tak pati masz racje w sprawie tych walizek.Nie będziemy jak te kurki domowe :D Pierwsze miejsce to naprawianie naszego zdrówka a drugie to w miare dobrze wyglądać wkońcu to tak jakbyśmy byli na urlopie.Naprawa i dobre samopoczucie a to gwarantuje nam zdrówko :lol:
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz

Hej Pati a 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) Ty masz zdolności fryzjerskie to byłoby super :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

zbeti;-) mimo ze mam 29 lat-skończone wczoraj- to od 14 lat zajmuje sie fryzjerstwem:) łącznie ze szkoła:) skończyłam też akademię loreala :) chyba musisz mi dać email bo widzę że znalazłam dobrą,normalną kompankę do dwójeczki :D :D :D :D :D :D i do tych sukienek na dancingi będą wlosy normalne a nie jak piorun strzelił :D :D :D :D :D
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz

Oto z okazji wczorajszych urodzin przedewszystkim dużo zdrówka.To super że masz zdolności fryzjerskie i to loreala to juz wyższa szkoła.Fajna dziewczyna jesteś i taka konkretna.Mi pasuje żebyśmy miały razem pokój jak Tobie pasuje ja mam 37 lat to możemy razem spędzić ten czas w sanatorium.Podaję Ci mojego emila b.[email].pl tam omówimy szczegóły. Tak włsy to napeno nie tapiy hahahahah :)
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

poszło :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Marzena777
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:25
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Marzena777 »

Witam serdecznie,
zbieram doborową ekipę na turnus od 28.11. Trzeba jakoś fajnie spędzić czas w tej dziurze.
Czekam na odzew :)
pozdrawiam
Marzena
Rebis
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 13:38
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Rebis »

Marzena777 pisze:Witam serdecznie,
zbieram doborową ekipę na turnus od 28.11. Trzeba jakoś fajnie spędzić czas w tej dziurze.
Czekam na odzew :)
pozdrawiam
Marzena
NARESZCIE już myślałam, że sama tam spędzę długi przed świąteczny miesiąc :lol:
Marzena777
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:25
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Marzena777 »