Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ponownie ,mój termin to 2 styczeń 2014.Może ktoś też jedzie w tym samym czasie z Chojnic lub okolic proszę o kontakt tel.600224703. Byłem już w tym sanatorium w listopadzie ubiegłego roku i nie było źle, a jak się dobierze fajne towarzystwo to naprawdę można miło spędzić czas.Pozdrawiam i do miłego spotkania.
Witam wszystkich BARDZO SERDECZNIE !!!!!! A w szczególności turnus od 5 listopada )) Hmmm chyba nas trochę bedzie:)) Więc widze po opisach że ludzie dobierają się w pary do pokoju hihi Więc może ja tez kogos poszukam ) Więc kobieta ( nie mężczyzna bo mąż zazdrosny ) hmm z nałogami ( a zwłaszcza papierosy ), komunikatywna szalona itd.......Ja chyba będę miała troche blizej od Was bo jade z Elblaga i mam zamiar na weekendy do domku uciekać )
Witam wszystkich!
Zaczynam turnus w Sanatorium Jantar od 5.11.2013. Będę jechał z Siedlec przez Warszawę i dalej trasą do Gdańska i chętnie kogoś zabiorę. Zainteresowanych proszę o kontakt [tel]
wiola 38 lat dobre miasto woj.warminsko mazurskie mam turnus od 02-01-2014 do sanatorium jantar gdansk-sobieszewo falowa 4 jade wogole pierwszy raz do sanatorium i mam kilka pytan;1.do ktorej godziny trzeba sie stawic na miejscu?2.ilu osobowe sa tam pokoje?3.ogolnie wszystkie wiadomosci o tym sanatorium.z gory serdeczne dzieki pozdrawiam
kolalka pisze:To może wynajmienmy autokar
Ale fajnie , jak sie spikniemy gdzieś w pociagu to nikt nam nie podskoczy:)
Jakoś musimy sie umówić na znak, po którym się rozpoznamy, może być niezła zabawa. Macie jakieś propozycje? Ełk dołączy w Ełku...
Ja jadę z Ełku około 8 pociągiem bezpośrednio do gdańska . Odezwijcię się do mnie może jakoś się spikniemy??? Pozdrawiam Agnieszka 506151475