Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam...Nam pasuje autobus bo jedziemy z Katowic....dodatkowo ale wygody jedziemy już dzień wcześniej w poniedziałek bo we wtorek nasza podróż trwała by dłużej i musiały byśmy się aż 3-4 razy przesiadać a w poniedziałek czeka nas tylko jedna przesiadka w Krakowie
A czy to jest tak bardzo ważne ile lat ma córka Samosi ? widocznie nie może. Niedawno miałem rozmowę z istotą która na temat prywatnych przewoźników wożących pacjentów z domu pod drzwi ośrodków powiedziała "że ludziom się w głowach poprzewracało" i już miałem - "czy Ochojskiej też by to powiedział ?" zwłaszcza że musiał widzieć że jest wielu ludzi poruszających się o kulach czy chodzikach.
Samosiu w Beskidzie jest fajnie, ale nie wszystkie zabiegi tam wykonują. W Biawenie jest dodatkowo basen i podobno kriokomora. Są to ośrodki pod tym samym zarządem i tam też można chodzić na zabiegi jeżeli lekarz je przepisze. Miłego i udanego pobytu .
Jak jeszcze pogoda dopisze to na pewno, jest to szpital na ok. 70 osób i posiłki na jedną zmianę to na pewno szybko się zaaklimatyzujecie. Nie zapomnij o rezerwacji pokoju przystosowanym dla niepełnosprawnych, będzie blisko na taras. Ja dopiero będę 1,5 tyg. po Tobie .