Gdańsk-Sobieszewo. (21.02.2020)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ryszard22
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2019 08:31
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16

Re: Gdańsk-Sobieszewo. (21.02.2020)

Post autor: ryszard22 »

W każdym Zarządzie (biurze) sanatorium jest do wglądu regulamin, który mówi co jest dozwolone, a czego nie można robić podczas turnusu sanatoryjnego. Miedzy innymi jest tam o godzinach pobytu, późniejszych powrotach, przepustkach 12-godzinnych, dniach opuszczonych, oraz wcześniejszych wyjazdach i opłatach z tym związanych. Jak jesteś tym zainteresowany, to będąc w sanatorium, poproś w biurze o egzemplarz tego regulaminu,(zasad, pisma, okólnika, przykazań, uwag, czy jak go tam zwał)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Ok. Dzięki za info. Czyli w sumie nic nowego. Chyba nie zrozumiałem Twojego wcześniejszego wpisu
o zgłoszeniu i późniejszym powrocie. Myślałem, że generalizujesz, że tak jest w każdym obiekcie. :shock:
Artur 67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2019 11:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Artur 67 »

Koralik_bis pisze: 02 lut 2020 07:42 Ja z domu wziełam korek do umywalki i miska nie byla potrzebna
Chyba zaorali tą Almę :lol: :D :roll:
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

Artur 67 pisze: 02 lut 2020 08:11 a my nadal konkretnie nie wiemy co w tej Almie się dzieje i czy wogóle jeszcze istnieje :lol: . Ludziska tam jadą i znikają :o . Cisza na forum :mrgreen: . Pozdrawiam
Artur67, nie strasz, bo spanikuję i nie pojadę :mrgreen: Już w piątek przekonamy się co tam się dzieje.
Artur 67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2019 11:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Artur 67 »

Cholera! To już w piątek, trzeba zacząć się pakować! :shock: A nikt nic nie napisałaś co trzeba zabrać :roll:
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

Trochę informacji tak na szybko i niepełne, bo to dopiero trzeci dzień od przyjazdu. Pokój 500+ :D - w pokoju ciepło, pokój dwuosobowy, łazienka bez grzejnika z kabiną prysznicową (sprawną), jest miska do prania. Różnorodność zabiegów jak dla mnie słaba - może na kolejnej wizycie da się coś zmienić. Jedzenie średnio, szału nie ma ale dla mnie wystarczy. Cdn...
ODPOWIEDZ