Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Kto ma doświadczenie w tym temacie?
Ja będę popołudniu dzień wcześniej i zastanawiam się czy jest sens kupować pokój za 140 zł skoro doba z zusu zaczyna się o północy.
Wynajęcie kwatery prywatnie jest taniej, ale wiąże się to z bieganiem z bagażem rano.
Kwaterę i tak wynajmiesz na dobę , nie musisz zatem rano opuszczać jej i biegać z bagażem .... idziesz do sanatorium z dokumentami , ewentualnie z torbą podręczna , załatwiasz formalności , a potem , na spokojnie idziesz po walizę i pewnie stówa zostanie w kieszeni
Albo przyjechać późnym wieczorem i doczekać do północy, tylko wcześniej porozmawiać z recepcją żeby nie siedzieć do następnego dnia. Ja mam zamiar tak zrobić, rozmawiałem z recepcją i pani poinformowała mnie żebym był przed 22.30 a pokój będzie na mnie czekał bez dodatkowych opłat.
Autobus przyjeżdża ok. 17-tej lub po 22 to mi pasuje dzień wcześniej, bo tak to jestem jeden dzień w plecy.
Z reguły nocleg na kwaterze wynosi ok. 40 pln.
Mam bardzo podobna sytuację jak Andy z dojazdem. Pani w recepcji sama mi zaproponowała przyjazd dzień wcześniej nadmienła tylko ,że zapłacę o ile chcę za kolację
Wyjazd w ramach prewencji rentowej ZUS.
Podbijam .
W Jutrzence , w Wieńcu Zdroju przyjazd ,,przed '' kosztuje 130 zł . Info pewne gdyż dzwoniłam do ośrodka i takiej odpowiedzi mi udzielono . Szukałam noclegów ale niczego tańszego nie znalazłam .
Owszem , są ale we Włocławku . Pozdrawiam .
Dani Włocławek to tak jak Wieniec prawie. Jest autobus miejski ,a za taksówkę zapłacisz 20 złotych. Oczywiście wtedy najlepiej szukać noclegu w części miasta na wylocie np.w okolicach szpitala.