Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
forumowicz pisze: 29 lut 2020 08:07
Witajcie.
Z chęcią pomogę starszej od siebie Pani w senatorium dojadę gdzie trzeba.
Często bywam w miejscowościach nadmorskich oraz górach najczęściej Woj. Lubelskie np. Nałęczów.
Jestem wysokim przystojnym mężczyzną mam 28lat. Znam się na masażu, z chęcią służę również autem czy pomocą na zakupach w czasie pobytu oraz innych.
Witam Cię MłodyPomocny.
Posty można edytować, jeśli Zrobisz to w odpowiednim czasie. Jeśli nie Zrobiłeś tego, zawsze można sprostować go następnym postem.
Napisałeś, Zostawiłeś, Poczekałeś, a teraz Dołączasz ironię.
Twój pierwszy post, brzmi jak anons towarzyski. Bez urazy kolego, a gałki oczne są ok.
Pozdrawiam Cię
Zgadzam się z Cytrynkiem. Czyta się ciebie jak kolegę z Krynicy Widzisz, dla potrzebujących masażu, nawet gałek ocznych ważniejsze będą papiery niż wiek oraz aparycja , a to te "walory"w poście podkreślasz..
Nie dziw się reakcji i być może złośliwości, pomimo faktu, że daleko mi do starszej pani w bezinteresowną pomoc fachowców podobnych do Ciebie nie wierzę.
Zmień ulice uzdrowisk i prywatne pokoje na sale szpitalne, tam wykorzystasz swoje umiejętności a i walory ku korzyści Pań o zdrowym wzroku. Mój szwankuje.
Tyle.
Nie nabijajcie się z Młodego Pomocnego
Żadna praca nie hańbi , tym bardziej bezinteresowna .. popieram inicjatywę
Ja też nie poproszę o pomoc , bo jestem póki co samowystarczalna
Gieniu skorzystaj , może nie wiesz co tracisz, a Młody i Pomocny działa jak prewencja rentowa
Jaka oszczędność dla budżetu (nie nasz budżet domowy mam na myśli)