Spotkania w Świnoujściu
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Świnoujście luty 2020
Miejsce w sam raz na zimowisko za rok, ale... ta odległość
Pozdrowionka
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 28 razy
Sorki,troche nie na temat ale tak się przypomniało co do wagoników sypialnych
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Zagadywalam na forum parę razy,ale jak juz pisałam jestem nieśmiała osoba..ale może jak piszesz jeszcze kiedyś będzie okazja się poznać ..Kocham morze,tam czuje się wolna,,i nie żałuję tego czasu spędzonego na spacerach plaża wsłuchując się w ,,morza szum,ptaków śpiew"już tęsknię ..a wszystkich serdecznie pozdrawiam..zbigniew165 pisze: 29 lut 2020 08:46 elaw35 szkoda, że się nie ujawniłaś i nie dałaś znać, gdzie Cię można spotkać, bo na pewno byśmy się poznali, a Gienia też dużo chodziła sama po plaży i promenadzie. Nie zawsze mogłem jej towarzyszyć w popołudniowych spacerach ze względów towarzysko-prywatnych.![]()
Wraz z Gienią czekaliśmy na kontakt z osobami, które przed naszym wyjazdem deklarowały się, że będą w Świnoujściu, ale żadna z tych osób nie dała znaku, że jest w Świnoujściu i gdzie można by się spotkać.
Może następnym razem będzie okazja nad morzem do spotkania się . Pozdrawiam![]()
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Pewnie tak..ja siedziałam przy stoliku z 2 małżeństwami i jedna panią z okol.Zielonej Góry..nasza znajomość to dziendobry,smacznego i dobranoc..praktycznie żadnej rozmowy przez 3 tyg.a koleżanka z pokoju była nie uchwytna,,nie nadawalysmy na jednych falach..ale jestem trochę typem samotnika i dałam radę..pozdrawiamGIENIA pisze: 29 lut 2020 09:15 elaw, zapewne nieraz mijałyśmy się
![]()
W Sobótce miałam 2 fajne koleżanki .. Jasię i Gosię![]()
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowano: 91 razy
Posiłki jedliśmy ponad godzinę czasu i ze stołówki wychodziliśmy ostatni. Na tańce oczywiście chodził cały stolik i tak było do końca, włączie ze spacerami po plaży i promenadzie.
Niestety w drugim turnusie dostałem dwa małżeństwa i odchodzili od stolika po zjedzeniu posiłku. Na tańce nie chodzili i za bardzo nie było o czym rozmawiać.
Ale na szczęście była Gienia i jej towarzystwo .Dawaliśmy radę spacerując i nie nudząc się.
Zaliczyliśmy fajną imprezę w Irysie w kameralnej kawiarni.
Myślę, że z Gienią spotkam się jeszcze nie raz.