Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mija kolejny miesiąc i nikt się nie "melduje" A może jest ktoś, kto właśnie skończył turnus? Może podzieli się ze mną informacjami, które mogą mi sie przydać?
Witam serdecznie,
Ja wybieram się do Dziwnówka"Jantar" 27.07.20. Chętnie dowiem się czegoś od osób , które tam już były. Proszę podzielić się wrażeniami.
Pozdrawiam
Tola Jantar to górna półka wśród sanatoriów, szeroki wachlarz zabiegów, warunki socjalne bardzo dobre, smaczne posiłki no i morze w zasięgu ręki Jeśli masz jakieś pytania to pisz, odpowiem.
Tola pisze: 07 gru 2019 08:50
Witam, wybieram się do Dziwnówka od 7.04.2020 r. Może jest ktoś tutaj, kto jedzie w tym samym terminie? Jadę pierwszy raz. Pozdrawiam
Witam ja też wybieram się do Dziwnówka w tym terminie 7.04.20 i również jadę pierwszy raz
Tola pisze: 07 gru 2019 08:50
Witam, wybieram się do Dziwnówka od 7.04.2020 r. Może jest ktoś tutaj, kto jedzie w tym samym terminie? Jadę pierwszy raz. Pozdrawiam
Witam ja też wybieram się do Dziwnówka w tym terminie 7.04.20 i również jadę pierwszy raz
Bardzo sie ciesze, że w końcu ktoś sie pojawił Miło mi Cię poznać Aniu. Skąd jedziesz?