Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ci sami starsi ludzie uczestniczą w zbiorowych modłach to sanatorium i podróż do niego w czym im zagraża?
Kto w takiej sytuacji spędza setki ludzi na różaniec? Każdego z tych w czarnych kieckach zamknęłabym w więzieniach jako osoby niebezpieczne.
Felice, Ci w czarnych kieckach wykonują polecenia tych co chodzą w purpurowych biretach.
Od nich trzeba by było zacząć "robić porządek". Ci "na dole" niewiele mają do gadania.
Może jestem jakaś mało ogarnięta , ale nie rozumiem , jak ktoś moze kogos spędzac na różaniec do mnie nikt nie przychodzi do domu i mnie nie zapędza
Dziadku , z całym szacunkiem dla Ciebie ... Ci na dole nie maja ....... a my to co pozbawieni własnej woli ktos nas gdzieś siłą nie chcę to nie idę .... może mnie taki ....piii piii
Dzisiaj nie miała kiedy czytać czy oglądać , a tu tyle nowego i nic dobrego .
Odnośnie uczestnictwa w nabożeństwach , trzeba uruchomić rozum , a jeśli ktoś go nie ma ....
szkoda słów
Uważajmy na siebie , przez dbanie o siebie dbamy też o innych