Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam termin wyjazdu do kamienia Pomorskiego od 15 II do 7III. Nie znalazłam nikogo, kto jedzie samochodem, by się dołączyć. Wiem, że z woj. opolskiego mają być 3 osoby. Próbowałam zmienić termin na późniejszy bo moja astma źle znosi mróz. Niestety, pani w NFZ postraszyła, że albo mnie skreśli lekarz albo od nowa poczekam 14 miesięcy. Jakim cudem udaje się przesunąć wyjazd?
Witaj Irka.
Bardzo Ci rozumie ja też choruje na astme i też zle znosze mróz.
Wogule wtedy nie wychodze z domu.
Ja nie wiem jak to jest z tymi zwrotami że niektórym się udaje.
Ale to chyba zależy od wojewudztwa i człowieka który się tym znajmuje.
No i tu masz problem czy jechać czy rezygnować znów czekać i to tak długo.
Ale w Dolnośląskim NFZ jest tak samo jak zrezygnujesz to czekasz od nowa.
Może do tego czasu zima troche odpuści i sama zdecydujesz co lepiej wybrać.-pozdrawiam
Witam:) Ja już wcześniej pisałam prośbę o termin czerwcowy,ale dali mi luty więc napisałam ponowne pismo z prośbą o przesunięcie teminu ,bo nie mogę dostać w tym czsie urlopu i na szczęście się udało .Mam tylko nadzieję ,że ktoś pojedzie w tym terminie ,bo jakoś strasznie mało ludzi się odzywa.Życzę udanego wypoczynku i napiszcie proszę jak tam jest:)
witam ja byłem w kamieniu pom ,w tamtym roku w dąbrowce tam nikomu nie polecam normalnie czasy prlu ,ale w chrobrym bywałem na potancowkach tam sa lepsze warunki jest to stary budynek ale jest fajnie zabiegi sa na miejscu tylko na basen trzeba chodzic do innego sanatorium ,no i jak ja bylem to miasto bylo strasznie rozkopane ani razu autem nie wyjechałem i i jeszcze rada szukaj parkingu strzezonego bo tam strasznie kradna paliwo przebujaja zbiorniki jak ja bylem to wsumie okradziono kilkanascie aut ; zycze milego wypoczynku ,.
powiem ci tak zabiegi sa od poniedziałku do piatku do 16godz jak pamietam ,a popołudniu zawsze mozna gdzies wyjsc czy na zakupy czy nad zalew ,ale sa tez czeste wycieczki np do szwecji ,dani oczywiscie odpłatnie ,ale zawsze popołudniu mozna isc sobie do baru na kawe potem jakies balety sa jest co robic ,kamien pom, to stare miasto zawsze cos tam znajdziesz dla siebie