Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
101-letni mieszkaniec Rimini, na północy Włoch, został wyleczony z koronawirusa i wrócił do domu - ogłosiła w czwartek wiceburmistrz miasta Gloria Lisi. To najstarszy we Włoszech pacjent, który pokonał chorobę Covid-19.
Wszystko jest możliwe....
To mały powiew optymizmu...
Wszystkim życzę dużo zdrowia. Nie dajmy się "koronie".....
Po 5 dniach obudziła się stacja epidemiologiczna... gdzie i w jakim świecie żyją nie wiem.
Chcieli kierować do mnie policję.
Jutro z wypisem mam im przesłać zdjęcie wyniku bo chyba nie wiedzą gdzie go szukać.
Słońce się chowa...pora pomyśleć, że wszystko będzie dobrze.
Trzymajmy się razem proszę Was i nie wyciągamy armat tylko po to aby postawić na swoim.
Jutro kawa...w poniedziałek w pracy...nie wiem.
BozenaMat pisze: 23 mar 2020 21:21
Jutro szyję maseczki....... by mieć na wyjście do sklepu. Choć nie wiem czy nie jest już za późno
Dziś szwagierka została objęta kwarantanną. W pracy miała styczność z zarażoną osobą. Sanepid kazał siedzieć w domu i się obserwować, bez wykonywania testów
W niedzielę szwagierka była u nas......... no to siedzę teraz na bombie. Wybuchnie czy nie? A mam w domu dwie 86 letnie babcie.