Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jadą , ale Ci którzy nie zaglądają na to forum . Na pewno nie będziesz sam . Kołobrzeg jest uroczy , będziesz zadowolony , tam się nie można nudzić . Ja byłem w listopadzie w Wenedzie i było rewelacyjnie . W Bałtyku są fajne dancingi i ten widok , niezapomniany . Pozdrawiam !
Witam! Aktualnie jestem w sanatorium"Bałtyk" w Kołobrzegu na turnusie 21 dni z NFZ.Ogólnie jest ok.Mieszkam w budynku"2" ,gdzie w zasadzie kwateruje się kuracjuszy ze skierowaniami z Funduszu, Mam pokój 2-osobowy,ale są tez 4-osobowe.Pokój wygodny,czystu,odnowiony chyba w styczniu.Telewizor,cieplutko.Widok z okna na korty,park i troche widac morza. Każdy dostaje 54 zabiegi.Lekarka,pielęgniarka i personel bardzo sympatyczny i pomocny.Wszystkie zabiegi na miejscu ale trzeba. się nabiegać.Układ budynków jest bardzo skomplikowany ale połączony korytarzami.Wyżywienie bardzo smaczne i w wystarczającej ilości.Durne są godziny posiłków:śniadanie-7,15 obiad-12,15 kolacja-17,15. Są w.cieczki i imprezy kulturalne.Można spocerować plażą. Z "Bałtyku" wszędzie jest blisko. Do dworca PKP ok, 500m.
Hej!
Jestem do 16.02.br.Staraj się o pokój dwu-osobowy."czwórka" to "kołchoz". Jest ok.Z każdym dniem jest fajniej.Na miejscu jest dostęp do internetu.
Jadę do sanatorium Bałtyk od 20.10.2012 r. Czy ktoś otrzymał juz taki termin? Jestem tez ciekawa uwag o tym sanatorium tych co aktualnie wrócili. Może ktoś się odezwie. Proszę.