Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krychna i Eliza życzę Wam miłego wypoczynku. Kwiecień/maj w górach ( w 2018 roku też byłam w tym okresie w Piwnicznej ) to przeplatana pogoda. W pierwszym dniu spadł śnieg. Ogólnie uważam, że to dobry termin na sanatorium. Pozdrawiam
Witam.Dziekuje za dobre słowa.Tak zwanie przespałam temat. Dzisiaj problem lokalizacji nie jest już tak istotny. Jadę w góry , a tam są wzniesienia. Myślę , że wrócę zadowolona. Pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujących Ja wczoraj odesłałam moje skierowanie do NFZ tu wracam do Was ponownie w kolejkę.Nic nie wiem jak to będzie, gdzie nas ustawią. Dzwoniąc do NFZu Pani mi powiedziała że muszę odesłać skierowanie i napisać pismo z prosbą o przesuniecie terminu.
Pozdrawiam
Wróciłam w kolejkę z numerem 426 Najważniejsze teraz jest to, aby uchronić się od tej zarazy.
Zycze wszystkim zdrowia i cierpliwości w tych trudnych dniach a może i miesiącach.
Akurat zdążyliśmy z mężem przed pandemią bo wróciliśmy 5 marca ale mimo to życzę powodzenia i wytrwałości aby zdrowie dopisało Zdrowych Wesołych Świąt Wielkanocnych życzę dla wszystkich którzy oczekują na sanatorium