NOCNE GADANIE
-
Gość
Re: NOCNE GADANIE
I widzisz Darku, sam sobie odpowiadasz na pytanie. Jeśli to apartamentowiec to bida tam nie mieszka a im bogatszy tym większy ignorant bo z nikim się nie liczy i o nikogo nie dba bo mu wolno bo ma pieniądze.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale to tylko obligatoryjna nazwa blokowiska.
Apartamento podobnym był gdy go oddawano prawie 20 lat temu dziś nastapiła duża weryfikacja - UM już się wyprowadził Dyrektorzy też
Zostali mieszkańcy.
Ja zastanawiam się jedynie czy Można prowadzić pól legalna HODOWLĘ Psów w bloku.
Taki pies wg Mnie musi mieć kojec , musi mieć miejsce do biegania i nie tylko.
Osobiście pamiętam gdy mieszkałem na poprzednim kwadracie - 42 mkw -4 osobowa Rodzina -2+2 plus 3 koty chyba 2 pieski jakiś żółw ,szczur świnka i Pan bo był po wypadku prowadził hodowle Kanarków -gdy zrobiono mu nalot Sanepidu było ponad 1000 kanarków i chyba papug acha w piwnicy bo rencista i wszyscy się litowali hodował "Blondynkę "
Apartamento podobnym był gdy go oddawano prawie 20 lat temu dziś nastapiła duża weryfikacja - UM już się wyprowadził Dyrektorzy też
Zostali mieszkańcy.
Ja zastanawiam się jedynie czy Można prowadzić pól legalna HODOWLĘ Psów w bloku.
Taki pies wg Mnie musi mieć kojec , musi mieć miejsce do biegania i nie tylko.
Osobiście pamiętam gdy mieszkałem na poprzednim kwadracie - 42 mkw -4 osobowa Rodzina -2+2 plus 3 koty chyba 2 pieski jakiś żółw ,szczur świnka i Pan bo był po wypadku prowadził hodowle Kanarków -gdy zrobiono mu nalot Sanepidu było ponad 1000 kanarków i chyba papug acha w piwnicy bo rencista i wszyscy się litowali hodował "Blondynkę "
-
Gość
To na te Darka rozterki
Idzie facet ulicą i niesie w dłoniach dwie puste flaszki po wódce.
Spotyka go kumpel:
- Cześć! Co u Ciebie?
- Cześć. Żona kazała mi zabierać swoje rzeczy i wynosić się z mieszkania.
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wielkie halo! Zegarek, ku*wa! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała!

Idzie facet ulicą i niesie w dłoniach dwie puste flaszki po wódce.
Spotyka go kumpel:
- Cześć! Co u Ciebie?
- Cześć. Żona kazała mi zabierać swoje rzeczy i wynosić się z mieszkania.
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wielkie halo! Zegarek, ku*wa! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała!
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Dzień dobry