NOCNE GADANIE
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: NOCNE GADANIE
Witam,pogoda w dalszym ciągu nas rozpuszcza a ma być jeszcze sympatyczniej i troszkę nawet popada,dowcipów nie będę opowiadał bo okaże się że podpadnę pod Art, w którym jest kara za powtarzanie starych dowcipów,a co do artykułów to poczytajcie sobie Kodeks Karny Art 164 paragraf 1,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam

-
Gość
Re: NOCNE GADANIE
Witajcie kochani
Dzień dobry.
Lwiczka
i Alka
już na nogach
Zapraszam na kawę i herbatkę oraz kakao

I coś na dobry dzień
Dwóch Anglików w średnim wieku gra w golfa. w pewnej chwili obok pola golfowego przechodzi kondukt żałobny. Jeden z grających odkłada kij i zdejmuje czapkę.
- Cóż to - dziwi się drugi - przerywa pan grę?
- Proszę mi wybaczyć, ale bądź co bądź, byliśmy 25 lat małżeństwem.
Pewien nadworny poeta wymawiał takie słowa które było trudno przetłumaczyć nawet najlepszym tłumaczom. Pisał np. "A sh!t going around me". Pewnego dnia dostał zaproszenie na dwór królowej. Królowa osobiście pofatygowała się po niego swoją pię
Dzień dobry.
Lwiczka
Zapraszam na kawę i herbatkę oraz kakao

I coś na dobry dzień
Dwóch Anglików w średnim wieku gra w golfa. w pewnej chwili obok pola golfowego przechodzi kondukt żałobny. Jeden z grających odkłada kij i zdejmuje czapkę.
- Cóż to - dziwi się drugi - przerywa pan grę?
- Proszę mi wybaczyć, ale bądź co bądź, byliśmy 25 lat małżeństwem.
Pewien nadworny poeta wymawiał takie słowa które było trudno przetłumaczyć nawet najlepszym tłumaczom. Pisał np. "A sh!t going around me". Pewnego dnia dostał zaproszenie na dwór królowej. Królowa osobiście pofatygowała się po niego swoją pię