Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka , nie strasz nam balkonu ,sciągnij bolsze gaciury
Po kwarantannie ,jestem ale taki rozmiar
Dmuchnijcie chmurkę z deszczem ,susza
Jeszcze w pracy ,ale spokojnie
Andzia ,jak stypendystka ZUS , póżniej będzie ekran inne
Miło gadusiajcie
Cześć Pogaduchy,
pogoda gastronomiczna,
ale Grażynko jeszcze trochę i będziesz w domu,
Zostawiam żarciki:
Stoi facet na brzegu jeziora, w którym tonie kobieta. Nie umiał pływać, więc woła na pomoc do wędkarza:
- Ratuj moja żonę. Dam Ci stówę. Ja nie umiem pływać!
Wędkarz wskoczył do wody uratował babę i mówi do faceta:
- Dawaj stówę, którą mi obiecałeś.
- Jest jeden szkopuł. Kiedy była pod woda myślałem, że to moja żona. Teraz widzę, że to teściowa.
- Rozumiem. Ile Ci jestem winien?
Pewien mężczyzna trzyma swoją teściową za nogi nad przepaścią i mówi:
- Mój tatuś swoją teściową utopił, mój dziadek swoją teściową udusił. Ja Cię lubię, więc puszczam Cię wolno
Witam popołudniem
Mało mnie, alem sobie wymyśliła żywopłocik z kulek trzmielinkowych i rzadko otwieram komputer.........Cały dzień sadzę.... sadzę.... sadzę Ciekawe ile tych trzmeilinek się przyjmie. Bo sadzę ciachając taką rozrośniętą trzmeilinkę
Nie miała baba kłopotu, to se wymyśliła grzebanie w ziemi Ale jak na razie, to mnie cieszy to zajęcie