Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej - nie....
Nutko ...znasz mnie troszkę - intuicja mnie czasami nie myli. A to co w tych oczętach zobaczyłam trzeba po prostu umiejętnie wydobyć.
Andy , że niby przez telefon ? Dwie małomówne istoty jak my zawsze znajdą tematy do rozmowy
Trzymajcie się zmykam na plażę jest pięknie - po obiadku trasa do domu...szkoda
Muszę do Ciebie na jakieś kursa się udać Majeczko....też bym chciała taką umiejętność posiadać
Oj,ale bym se poczytała.....co te oczy mówią prawdę czy nie.....love czy nie love
Tak,tak...z Ciebie i Andiego wycisnąć słowo ,graniczy z cudem
Nic tylko Was w ramki oprawić i modlić się,żebyście chociaż jednym słowem przemówili
Pozdrawiam i dalszej, fajnej kąpieli piaskowej życzę
No nie , nie mów że nic nie mówię, bo niedawno mówiłaś że dużo mówię ... jak się zapytasz to na pewno Ci odpowiem, tylko się zapytaj , czy ja się wzbraniałem ? ...
witajcie o przyzwoitej porze