Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Majko...super , że odwiedziłaś Kg.
Widać,że mimo krótkiego czasu ,na parę miejsc ,
zwróciłaś uwagę i zachowałaś w pamięci i utrwaliłaś w zapisach.
Każdy wybiera miejsce i porę jaka pasuje..do zobaczenia.
Majka dziękuję za piękne zdjęcia. Marzy mi się Kołobrzeg bez tłumów ludzi, niestety dzieli mnie 700 km.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam wrócę. Z przyjemnością oglądam Wasze zdjęcia.
Pozdrawiam
Lewku to moja pierwsza wizyta bez tabunu ludzi wokół. Zupełnie inaczej odebrałam Kołobrzeg. Taki jak był wróci niedługo...nie dla mnie.
Atina dzięki. Nie wzięłam aparatu, zdjęcia komórką to już...nie te zdjęcia. Życzę wszystkim miłośnikom tego uzdrowiska aby znaleźli się tam jak najszybciej, w doborowym towarzystwie na dodatek.
Brawo Majka.
Obecnie aparaty foto w smartfonach są o wiele lepsze aniżeli...
Poza tym liczy się wielgachnie umiejętność spojrzenia przez obiektyw.
I uchwycenia momentu...
PS - Osobiście odstawiłem kilka lat temu cyfrowego canona, choć jest ( bywał ) nieraz znakomity poprzez zoom.
Ale i obecne smarthy też zoomują...
Majko........ te 2 ostatnie nocne zdjęcia....... rewelacja Te fale..... jak żywe Wręcz słychać ich szum
Fajnie, że wyjazd był udany i dzięki, że podzieliłaś się z nami tymi chwilami