Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sama karta parkingowa nie wystarczy. Potrzebne jest orzeczenie zawierające symbol podstawy 05R ( narząd ruchu ). Na tej podstawie można się ubiegać o zwolnienie z opłaty parkingowej praktycznie w każdym sanatorium. Niestety ilość takich miejsc w danej placówce jest zwykle ograniczona.
Dzwoniłem w piątek do Sanatorium i nie ma z tym problemu.
Agador pisze: 14 cze 2020 11:32
Ja rezygnuje z wyjazdu do sanatorium - ryzyko jest zbyt duże jeżeli jedna osoba z personelu lub kuracjuszy złapie wirusa to zarazi cała reszte
Wszędzie jest szansa na złapanie wirusa.
Ja wróciłam dzisiaj po 28 dniowym pobycie do domu. Personel by badany,ja zrobiłam test przed porotem i był ujemny. Zasady były przestrzegane,a to najważniejsze.Zrobiłam najlepszą rzecz w ostatnim czasie decydując się na wyjazd.
Każdy robi co uważa. Zarazić to się można idąc na zakupy do sklepu. Jak część ludzi zrezygnuje, to pozostali będą mieli więcej swobody na turnusie. Ja nie odpuszczam - jadę
Zgodnie z obietnicą rozwiewam wątpliwości dot. testu
Wymaz zrobiony w piątek rano, dziś tel z Uzdrowiska i trzeba się pakować
Wynik testu ujemny - na stronie widoczny praktycznie na drugi dzień po badaniu.
Ja trafiłem na weekend więc w pierwszym dniu roboczym z samego rana.
pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych wahających się w szczególności