Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY12345 pisze: 13 cze 2020 08:57
Jacky nie ubieraj się w adwokata Żalka i nie tłumacz czyiś słów. Wielokrotnie wybrańcy narody wypowiadali się co myślą, a potem idiotycznie się tłumaczyli , że nie o to im chodziło, że słowa wyrwane z kontekstu, albo tzw. skrót myślowy - jeżeli tak myśli to powinien nauki zacząć od przedszkola. Powiedzieli to wprost i dosadnie i doskonale wiemy co mieli na myśli.
Jeżeli ktoś z takim zacietrzewieniem wypowiada się o LGBT to moim skromnym zdaniem mogę się tylko domyślać - także w ocenach psychiatrów i psychologów , że może być taki osobnik krypto gejem, który boi się że jego orientacja wyjdzie na światło dzienne. Mieliśmy już wiele przykładów z politykami w roli głównej, gdzie hołubili zasadom najważniejsza rodzina, a w domu bili, wyzywali i znęcali się nad żoną... i nikt mnie nie przekona że czarne jest czarne , a białe jest białe , pamiętacie ? - buta, arogancja i nienawiść...
ANDY
Bardzo dobrze to ująłeś .
Czas temu pewna "Wpływowa Starsza Pani " w podobnym tonie wypowiedziała się n/t Gejów.
Nawet nosiła TRANSPARENTY .
Okazało się że Pani Syn jest Znanym pozostającym w Długim Związku GEJEM.
Dziś Pani nie ma juz nic w stosunku do owych Ludzi .
Hipokryt pisze: 11 cze 2020 20:54
Gejowie to bardzo inteligentni ludzie
(...)
Gość pisze: 11 cze 2020 21:04
Nie wnikając w meritum - ale chyba geje...
Szanowny Rumcajsie - w imię poprawności gramatycznej (nie politycznej) wyjaśniam, że obie formy są poprawne, lecz jest drobna różnica. Twoje określenie jest dość pospolite, więc w imię szacunku dla innych używam formy bardziej oficjalnej
Oczywiście są również określenia jeszcze bardziej "pospolite" (na literki "H" i "P") nie są zbyt miłe, więc trzymajmy się tych "naszych" poprawnych określeń na takie inności
Nie wiem na podstawie jakiego źródła piszesz, że obie formy są poprawne. Przybliż tę wiedzę, wszystkie mnie dostępne słowniki jako liczbę mnogą słowa gej podają geje.