NOCNE GADANIE
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: NOCNE GADANIE
Andrzeju
Masz rację LUDZIE OSZALELI
Dziś jeden z Panów z Ochrony dostał POLECENIE sugerować zakładanie masek w Galerii chłop około 12 wziął Urlop na Żądanie .
Ja odnośnie przemieszczania Mam możliwość "wymiany samochodów" na takie z BEZPIECZNYMI BLACHAMI .
Dowód mam Bez MELDUNKU .
A teoretycznie mam inne meldunki na terenie Polski te tzw Czasowe
Teoretycznie nie mam PROBLEMU ,ale Ktoś Bliski był poproszony o opuszczenie Hotelu .
Mimo wszystko jedynie obawiam się tych rozpoczynających się w Niedzielę Badań we wrocławskiej Klinice - Wszyscy Twierdzą ,że Będe Próbował ten Nowy Stół który ma nośność całe 150 kg i wymiar ponad 220 .
Co przy moich wymiarach będzie chrztem
Te 120 kg i 190 cm robi na co niektórych Doktorach wrażenie
Dodatkowe wrażenie zrobiła Informacja od Stomatologa że wszystkie zęby są bez ognisk zapalnych i są wyleczone
a w Katowicach nadal MŻY,.,.,.,.,.,.,
Masz rację LUDZIE OSZALELI
Dziś jeden z Panów z Ochrony dostał POLECENIE sugerować zakładanie masek w Galerii chłop około 12 wziął Urlop na Żądanie .
Ja odnośnie przemieszczania Mam możliwość "wymiany samochodów" na takie z BEZPIECZNYMI BLACHAMI .
Dowód mam Bez MELDUNKU .
A teoretycznie mam inne meldunki na terenie Polski te tzw Czasowe
Teoretycznie nie mam PROBLEMU ,ale Ktoś Bliski był poproszony o opuszczenie Hotelu .
Mimo wszystko jedynie obawiam się tych rozpoczynających się w Niedzielę Badań we wrocławskiej Klinice - Wszyscy Twierdzą ,że Będe Próbował ten Nowy Stół który ma nośność całe 150 kg i wymiar ponad 220 .
Co przy moich wymiarach będzie chrztem
Te 120 kg i 190 cm robi na co niektórych Doktorach wrażenie
Dodatkowe wrażenie zrobiła Informacja od Stomatologa że wszystkie zęby są bez ognisk zapalnych i są wyleczone
a w Katowicach nadal MŻY,.,.,.,.,.,.,
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Dzień dobry gaduły
Moje "blachy" też już nie są bezpieczne. Aż się nie chce wierzyć, że to prawda co mówią o niszczeniu samochodów... Ale głupich nie sieja sami się rodzą
Moje "blachy" też już nie są bezpieczne. Aż się nie chce wierzyć, że to prawda co mówią o niszczeniu samochodów... Ale głupich nie sieja sami się rodzą
-
Gość
Witajcie Kochani.
Ciepło, pochmurno i jeszcze nie wiadomo jak będzie
Ciepło, pochmurno i jeszcze nie wiadomo jak będzie