Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Załatwiłaś to jak w jedynce TVP - wycięłaś z kontekstu.
A co myślałaś że będę Cię na kolanach prosił?
Ja nawet żony na kolanach nie proszę, bo w tedy leżymy i na kolanach jest nie wygodnie
<<ysy>> jesteś nie grzeczny...!!!! Nie jesteś tu władcą i panem......
Wydawało się , że zostałem powitany i zapraszałeś mnie.....
Może mniej pracuj ,,,, albo zmień lekarza , leki przestały działać....!!!!
ysy1 pisze: 26 cze 2020 23:05
Jak Ci się nie podoba to nikt Cię nie prosi. Załóż swój post i króluj tam, a ja na pewno do Ciebie nie zajrzę boś kłótliwa osoba
[/quot
Ja tutaj nie muszę wchodzić.... i doskonale zrozumiałem wpis do <<Dani888>>
ysy1 pisze: 26 cze 2020 22:48
A Paczka z Olecka jak była jak jest i nie ja ją zakładałem i nie ja jestem władny co kolwiek tu zmienić. To nie moje "dziecko" jak " Szalona paczka". Dani, a jeśli Ty widzisz to inaczej, bo każdy może czytać po swojemu jak mu się rzewnie podoba to już twój problem i możesz założyć własną stronę, czy wątek i nie ma problemu.
I jeszcze jedno.... nie wpiepszam się między wódkę i zakąskę.......
Szerokiej drogi.........................................
Ja Ciebie zapraszałem? A to coś nowego. Ja na prawdę potrafię być bardzo nie miły. Nie wkurzaj mnie lepiej.
Wiem że Warszawiacy amfę lubię, to się zastanów co piszesz. Bo może Ty akurat odwyku potrzebujesz.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2020 23:46 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Kazimierzu niestety nie śnisz... Właśnie coraz częściej taki kierunek obiera to forum.
A co myślałaś że będę Cię na kolanach prosił?
Nie,nie myślałam i nie mam ochoty choćby minutę dłużej tutaj zostać.
Coraz bardziej odkrywasz się i pokazujesz prawdziwą twarz. Smutne,ale dla mnie już obojętne.
Żegnaj Feli, szkoda że tak to się skończyło. Myślę że to wszystko było nie potrzebne i inaczej by się to potoczyło gdyby nie obrońca nie mający pojęcia o co chodzi.
ysy1 pisze: 26 cze 2020 23:43
Nie wkurzaj mnie lepiej.
spuść z tonu.... ,bo potrzebna będzie zmiana majtek i smród pójdzie po całym forum......
bo ty możesz potrzebować odwyku....
Typowy ANTEK znam to z rodziny. Bratowa mówi że mnie nie zna a szwagier czeka na profity z pływania ANTKI
A zes...ć się to Ty możesz z bezsilności. Smród już po tobie jest i daruj sobie.
Moja znajoma i zaprzyjaźniona Góralka jak dzwonią do niej z mazowieckiego to odmawia, choćby nawet miała mieć "dziurę", bo kłócą się o każdy grosz. A czemu lubią Pomorzaków? Bo my płacimy z góry i nie wykłócamy się o wszystko. To samo zauważyłem w Bieszczadach. Też was nie lubią. chamander, napisz mi gdzie was lubią. Jestem bardzo ciekaw.
Blondynka wchodzi do autobusu i kasuje 2 bilety. Zauważa to pasażer i pyta się jej dlaczego kasuje dwa bilety?
Blondynka na to:
- Jeden na wypadek gdyby mi się drugi zgubił.
Pasażer mówi:
- A jak się Pani zgubią dwa?
Blondynka na to:
- Spokojnie, mam jeszcze bilet miesięczny.
Witam wszystkich bez wyjątku.
Po co te wszystkie przepychanki? Ja rozumiem, że jesteśmy przemęczeni sytuacją (choroby, koronawirus itd) ale po co od razu na siebie warczeć?
Kochani każdy ma prawo być tam gdzie chce i gdzie lubi tylko z szacunkiem. Nikt nikogo nie wyprasza i nie wygania.
Ja zostałam przy paczce z Olecka, bo czuję sentyment jestem tu od początku(prawie). Proszę nie powtarzajmy sytuacji, która już kiedy miała miejsce i zamroziła to miejsce na długi czas.
Więc nie boczymy się na siebie szkoda na to czasu.
Życzę wszystkim miłego dnia, weekendu i ogólnie wszystkiego dobrego.