Dla Blondi

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dla Blondi

Post autor: forumowicz »

Sen po lekturze najlepszym lekarstwem na stres ;) ;) :lol:
[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

W biały dzień spać??? To niedozwolone :lol:
Może jestem za mało na Forum aby wszystko wyłapać co się dzieje dobrego i niedobrego, ale nie zauważyłem nic takiego aby zamykać swój profil.
Blondi :kwiat: przemyśl jeszcze raz swoją decyzje i wracaj, bo smutno będzie bez Ciebie, będzie Cię brakowało nam :( .
Proszę :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Kochana Blondi :serce: jesteś mądrą i rozsądną kobietą zatem bądź ponad to, nie podejmuj decyzji zbyt pochopnie i proszę... zostań z nami :!: :serce:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

krecik pisze:W biały dzień spać??? To niedozwolone :lol:
Może jestem za mało na Forum aby wszystko wyłapać co się dzieje dobrego i niedobrego, ale nie zauważyłem nic takiego aby zamykać swój profil.
Blondi :kwiat: przemyśl jeszcze raz swoją decyzje i wracaj, bo smutno będzie bez Ciebie, będzie Cię brakowało nam :( .
Proszę :kwiat:
Kreciku myślę , że jak najbardziej dozwolone ...ale nie dla wszystkich ....Ci co pracują to chyba dozwolone , ale niemożliwe :( ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Nosiłam się z zamiarem napisania kilku zdań w temacie ,,Rozmowy Nocą " , ale ponieważ temat jest od jakiegoś czasu tzw,. rozwojowy , a co widać na przykładzie Blondi ( ja to już przerobiłam , a raczej mnie przerobiono :( ) postanowiłam napisać tutaj ...moje zdanie jest takie :klawiatura jest cholernie uległa temu co się klepie , a komputer jeszcze bardziej chłonny ,,jak gąbka " i przyjmuje wszystko , dodając do tego e-mail-e , telefony , wiadomości pw , gg i spotkania ....i taka oto refleksja : może lepiej nie pisać swoich ,,pobożnych" , książkowych pragnień w formie wypracowań , a zająć się pielęgnowaniem swojego tak krystalicznie czystego życia niż zajmować się życiem nowo ( i nie tylko ) poznanych osób łudzących się ,że znaleźli bratnią duszę , która jest ,,słodziutka " , a później czuje się smak ,,chilli " .....znamy przypadki dosyć namolnego wnikania : kto z kim , kto gdzie z kim ....jeszcze tylko brakuje do kompletu ....za ile ....ale to są tylko moje obserwacje i mam nadzieję , że tylko ja takie mam .... :|
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Jak powiedziała Blondi tak zrobiła :!: Nie ma jej tu :!: :(
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Może wróci ,bądź cierpliwy Kretku ,nie tak łatwo zapomnieć ;) :idea:
forumowicz

Avatarek do Ciebie nie pasuje :!: Prawa autorskie do nicku medi sa moje,i co ja mam z tego? ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Rogi ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Łoś ma zawsze rogi natomiast ogr w urodę jest ubogi :lol: albo ogrunia bądz orgietka ;) Jak zwał tak zwał wszystkie śą be :lol:
ODPOWIEDZ