Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Szalona Paczka

Post autor: ZenekM197 »

Krzysiu,
bez obrazy, tak mi się skojarzyło, muzyki fajnej słuchałem i o marynarzach sobie pomyślałem :shock:
no przecież nikogo topić na razie nie mam zamiaru :lol: :lol: :lol:

Super muzyka specjalnie dla Szalonej Paczki :kwiat:
Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World

https://www.youtube.com/watch?v=zxlNxehADKQ
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Hej Szalona Paczko! ,ja osobiście ,dużo włóczę się po forach i sprawia mi to przyjemność! Dopóki będę ja i będzie istnieć to forum będę to robić.Nie zawsze cokolwiek piszę ,bo czasami trzeba i pomilczeć....ale tak jak napisała Gienia jesteśmy już w wieku prawie senioralnym :lol: ,nie mylić z wiekiem emerytalnym :lol: Często gęsto są tu też młodsi z różnymi przypadłościami :oops: Wszak wypadki po ludziach chodzą :( niestety...wiem coś o tym ;) Dla niektórych jest to rodzaj terapii zastępczej :)w oczekiwaniu na wyjazd do sanatorium.Bądżmy dla siebie wzajemnym wsparciem ,odrobiną radości i uśmiechu ,oraz nadziei na lepsze jutro( koronawirus)precz! Jest tu wiele pomocnych ,dobrych osób ,które służą pomocą innym ,czasami troszkę zagubionych :serce:i róbcie to dalej! Jesteście wielcy !da wielu z nas życzliwość ,tolerancja ,uśmiech i odrobina rozrywki połączona z ciekawymi nowinkami i wiadomościami stanowi flar dobrego samopoczucia .Życzę wszystkim dużo miłości i radości ! :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ewaniu :kwiat:
Miło się czyta takie posty... :D