Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darku , rękawicę podjęłam Przeczytałam i zrozumiałam , żeby nie zanudzać to dosłownie nie będę tu tłumaczyć Przyznam się tylko, że słowo elwer sprawdziłam w internecie Wprawdzie nie trudno było się domyśleć, że chodzi o dzieci ale dzieci to wiem, że bajtle więc.... teraz wiem , że może to być młodzieniec lub obijbok Dzięki za świetną lekcję Pozdrawiam Ewę i Andrzeja również
Zosiu, egzamin zdany zdolniacha z Ciebie. Z nami w takim razie nie zginiesz a i reszta towarzystwa również
Jędruś a Ty przeca tyż godosz ni
Pozdrówka dla wszystkich
Zaglądnęłam i patrza a tu jadymy, jadymy,
i jak jadymy to tyż bym jadymy zrobiła i bydzie kumplet
Tyle tylko, że tłumacz będzie potrzebny non stop
I pakowanie też nie będzie potrzebne, wszystko już spakowane,
tak na wszelki wypadek, najlepszy będzie wrzesień,
bo wszystkim ten termin najlepiej się podoba
Andziu, jak walizeczka swędzi to mus, że jest spakowana i tylko czeka na hasło
No nie wiem co z tym wrześniem bo na przełomie, ewentualnie pierwsze dni października to mam wypad nad nasze piękne może. No chyba, że dałoby się z jednego spotkania na drugie przemieścić. To połowa drogi zaoszczędzona
Ewa, nie łap dwóch srok za jeden ogon , no chyba, że po drodze nad morze chcesz nocleg sobie zapewnić, żeby zatankować na dalszą podróż to wtedy możesz i kilka noclegów od razu zarezerwować, żeby bezpiecznie do morza dopłynąć