Holmed Uzdrowisko Supraśl 27-08-2020
- bemondo77
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 sie 2020 19:30
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Holmed Uzdrowisko Supraśl 27-08-2020
Dani ja już nauczyłem się sobie radzić w tych sanatoriach/to mój 7raz/. Patrzę że Ty trochę przeżywasz swój pierwszy raz ale głowa do góry będzie dobrze .Z tego co czytałem martwisz się kradzieżami. Możesz sobie kłódeczkę do torby podróżnej zafundować, pieniądze i inne cenne rzeczy w różnych miejscach przechowywać no i być czujnym obserwować rozwój sytuacji w czasie pobytu, stosować zasadę ograniczonego zaufania.Może np. być tak że gość zadaje Tobie pytanie czy chcesz przeżyć przygodę swojego życia/zapala się czerwone światło/. Ale z tego co już zauważyłem jesteś obrotną Kobietą i poradzisz sobie.Samych przyjemności w Jutrzence.

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Staż sanatoryjny: 2
Bemondo widzę żeś w sprawach sanatoryjnych weteran , wiesz co i jak
.
Jeśli jakiś pan mnie zaczepi z takim tekstem to wiem co powiedzieć . Swoją najmilszą przygodę życia przeżyłam jak byłam młodziusieńka i piękniocha
.
Moja czerwona lampka przeważnie nie gaśnie , spoko Ziomalu , damy radę .
Zawsze byłam obrotna , szłam jak burza i myślę , że poradzę sobie , bo kto jak nie ja ?
Skoro już tam będę to postaram się spędzić czas tak jak mi będzie pasowało w miarę możliwości .
Tobie życzę też miłych wrażeń i wspomnień i mam nadzieję , że opiszesz swój pobyt , no i że o mnie nie zapomnisz
, pozdrawiam .
Jeśli jakiś pan mnie zaczepi z takim tekstem to wiem co powiedzieć . Swoją najmilszą przygodę życia przeżyłam jak byłam młodziusieńka i piękniocha
Moja czerwona lampka przeważnie nie gaśnie , spoko Ziomalu , damy radę .
Zawsze byłam obrotna , szłam jak burza i myślę , że poradzę sobie , bo kto jak nie ja ?
Skoro już tam będę to postaram się spędzić czas tak jak mi będzie pasowało w miarę możliwości .
Tobie życzę też miłych wrażeń i wspomnień i mam nadzieję , że opiszesz swój pobyt , no i że o mnie nie zapomnisz
- bemondo77
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 sie 2020 19:30
- Staż sanatoryjny: 0
Witaj Dani. Wrażeń sanatoryjnych mam sporo szczególnie z Krynicy Zdrój w której byłem 4 razy. Tam u podnóża Góry Parkowej grasują złodzieje wyrywając torebki kobietom. Mnie osobiście chcieli pobić bo myśleli że ich śledzę a ja tylko dużo spacerowałem no i sporo widziałem.W Supraślu nastawiam się na odpoczynek i rehabilitację także sądzę że wszystko będzie oki. Dzięki za życzenia i pozdrawiam.