Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: jaga167 »

Ela - już mam z górki. Jest dobrze, miło i baardzo gorąco. Na szczęście mamy luksusowe klimatyzowane pokoje. Chyba napisałam już wszystko o tym czego mozna się tu spodziewać . Dodam jeszcze, że jeśli ktoś z Was nie ma własnego auta na dojazd i ma problemy z dojazdem to polecam taką firmę hoper. Dowożą wygodnymi busikami od drzwi domu pod drzwi sanatorium. Sprawdźcie sobie w necie. Ja zamowiłam sobie taki przewóz na powrót. Odpada mi więc jazda do Włocławka i stamtąd czymś dalej. Z bagażem jest to trudne. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ela Rybak1_1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lip 2020 19:04

Post autor: Ela Rybak1_1 »

Dziękuję Jaguś. Cieszę się że miło spędzasz czas :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Koralik_bis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2018 13:01

Post autor: Koralik_bis »

jaga? a siłownia pod chmurką działa czy nieczynna?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hej dziewczyny :kwiat: :serce: .
W końcu i ja usiadłam na cztery litery :D '
Tego przewoźnika Hoper-a wyczaiłam już , Jago kiedy kupowałaś bilet na drogę powrotną ? Dużo wcześniej ? Bo ja jutro mam zamiar dzwonić do punktu pobrań wymazu , potem do przewoźnika no i do ośrodka zarezerwować pokój i dopytać o inne rzeczy .
Hm...z tym bagażem to najgorszy problem ale skoro ,,od drzwi do drzwi " to damy radę .
Pozdrawiam i lecę dalej :lol: :lol: .
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani- bilet na hopera kupiłam wczoraj czyli ok tygodnia przed wyjazdem. Nie przypuszczam zeby byl problem. Im bliżej wyjazdu tym niższa cena bo jak nie mają kompletu to obnizają cenę. Koleżanka przyjechała z nimi z Poznania i.bardzo była zadowolona. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę udanego wypoczynku. Mam nadzieję, że skorzystacie z moich "doniesień" - zawsze lepiej.nie jechac w ciemno.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Nie jest powiedziane ze jak macie Jutrzenke to tam tez bedziecie mieszkac ,mozecie byc zakwaterowani w Helu ,Teczy ,Hutniku ,to wszystko jest polaczone tunelami ale trzeba sie nachodzic
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Ale to tak fajnie nie jest,że każdego przewiozą z miejsca na miejsce. Oni mają wyrysowane takie kanały swoich tras.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Jaguś bardzo jestem Ci wdzięczna za wszelkie info , pomogłaś mi naprawdę dużo , zresztą nie tylko Ty . :kwiat: Bardzo dużo osób zaangażowało się w mój ten ,,pierwszy raz " :lol:
Szkoda , że miniemy się ale tu , na forum pewnie spotkamy się nie raz i nie dwa . Miłego dalszego pobytu .
Ricolo , ja akurat będę w Jutrzence , już to wiem :) . A że chodzenia dużo to też wiem , doinformowana zostałam solidnie .
P-siaku , dzwoniłam wcześniej już na infolinię i pani powiedziała , że z mojego miasta do Wieńca jeżdżą i z powrotem , tylko godziny troszkę się różnią . Różnica o jakąś godzinę :) .
Pozdrawiam i dobrej nocki wszystkim ;) .
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Z Twego miasta tak. Ale np. z Siedlec już nie. Trzeba podjechać na ich trasę, w tym przypadku do Warszawy.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Koralik, siłownia pod chmurką działa. Dani jeszcze jedna uwaga. Tu jest tak, ze jak nie pójdziesz na zabieg to z recepcji dzwonią i każą za ten zabieg zapłacić.
ODPOWIEDZ