Sopot sanatorium Perła.
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Re: Sopot sanatorium Perła.
Byłem dwukrotnie, ale dość dawno temu. Wówczas największy plus to bliskość morza... Z opisów na forum wiadomo, że trwały remonty - miejmy nadzieję, że poprawiły warunki zabiegowe i bytowe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziękuję. A jak było z pokojami jednoosobowymi? Można zadzwonić wcześniej i zamówić?Może Pani wie jadąc pociągiem gdzie najlepiej wysiąść? Trochę nastraszyli mnie kuracjusze. Szukałam widamosci o tym miejscu i opisy były bardzo niepochlebne. Nie jestem wymagająca. Żeby tylko nie było pleśni i grzyba. 
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Z jedynkami był problem, było ich niewiele i głównie przeznaczone dla osób ze stosownymi zaświadczeniami od lekarzy lub gości pełnopłatnych
Jedynki były po północno zachodniej części budynku, , ciemne, mech na mikroskopijnych balkonach. Osobiście nie polecam, ale próbować można.
Najbliżej do stacji Sopot Wyścigi, ale to i tak spory spacerek. Jeśli już to lepiej dojechać do Sopotu, a stamtąd autobusem linii 143, kierunek PKP Oliwa, który zatrzymuje się przed ośrodkiem (przystanek Sopot Hestii) Szczegółowy rozkład znajdziesz na stronie ZTM Gdańsk :
https://ztm.gda.pl/rozklady/linia-143.html
Więcej informacji z mojego drugiego pobytu znajdziesz tutaj>>> viewtopic.php?p=69138#p69138 , z tym że minęło od niego już 7 lat....Jak ten czas leci...
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu...
Jedynki były po północno zachodniej części budynku, , ciemne, mech na mikroskopijnych balkonach. Osobiście nie polecam, ale próbować można.
Najbliżej do stacji Sopot Wyścigi, ale to i tak spory spacerek. Jeśli już to lepiej dojechać do Sopotu, a stamtąd autobusem linii 143, kierunek PKP Oliwa, który zatrzymuje się przed ośrodkiem (przystanek Sopot Hestii) Szczegółowy rozkład znajdziesz na stronie ZTM Gdańsk :
https://ztm.gda.pl/rozklady/linia-143.html
Więcej informacji z mojego drugiego pobytu znajdziesz tutaj>>> viewtopic.php?p=69138#p69138 , z tym że minęło od niego już 7 lat....Jak ten czas leci...
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu...
Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Przeczytałam wpis z linku i jestem spokojna. Cudnie, że są tacy ludzie życzliwi jak Ty. Pięknie opisałeś i ze szczegółami. Pewnie trochę się zmieniło, ale liczę, że już tylko na lepsze.