Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Horeca zrobiłeś ten wymaz w końcu ? Bo ja tak , jutro po południu mają przesłać wynik do ośrodka .
A tak w ogóle pytanie zasadnicze - nie chcesz poznać nas czyli będących w tym czasie w Jutrzence ?
Wybór zostawiam Tobie ale myślę , że byłoby przyjemnie gdybyśmy wszyscy tak skrzyknęli się i poznali . Tym bardziej , że większość z nas będzie może miała te same zabiegi itd....
Ale tu daję wolny wybór , kto zechce -m odezwie się , kto nie życzy - będzie incognito ./
Ze swojej strony wiem , że poznam w realu pewną miłą panią .
Pozdrawiam z Podlasia .
Witam,widzę że szykuje się spora Ekipa na turnusie w Wieńcu-Bardzo cieszy fakt że coraz więcej Ludków zagląda i umawia się na wyjazd tu na forum-o wymianie informacji już nie wspomnę-Miłego Pobytu i nie Zapomnianych Wrażeń Życzę i Pozdrawiam