Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Felice »

nie ma ochoty w danym temacie czytać kawałów i słuchać muzyki to przecież może to pominąć
Czyli generalnie trzeba pominąć prawie wszystkie tematy bo dowcipy i muzyczne linki są wszechobecne.
Ja nie robię z tego problemu, tylko zwróciłam na to nieśmiało uwagę.
Ten temat w którym teraz piszemy też nie należy do zasadniczych,tylko jest miejscem do pogawędzenia o wszystkim.Co nie znaczy również,że że trzeba kopiować w nim dowcipy z innego forum.
A tak naprawdę nie widzę w tym nic złego jeżeli pogawędki są przeplatane żarcikami 8-) i muzyką ;)

... No ostatnio jest tak,że to żarciki i muzyka od czasu do czasu są przeplatane pogawędką,albo nawet jednym wpisem,który ucieka bo został przytłoczony.
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie Pogaduchy. :kwiat:
Felice :serce: ma rację. Przyznaję się do winy bo to ja zapoczątkowałem poranną kawą z dowcipem na dobry dzień. Potem wymknęło się to z pod kontroli. Wiele osób pisało do mnie na priv abym to kontynuował bo czekają na to z rana. Wiele razy dostałem za to po uszach od Admina i miał rację. Miał to być tylko poranny żart na dzień dobry i dalej normalnie według tematu a tu ewoluowało w innym kierunku. Mam propozycję aby ten co pierwszy z rana mówi Dzień dobry dodał żart na lepszy dzień a potem do końca dnia jak i co kto lubi pisać. Co Wy na to🤔😊
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Felice pisze: 31 sie 2020 16:42
nie ma ochoty w danym temacie czytać kawałów i słuchać muzyki to przecież może to pominąć
Czyli generalnie trzeba pominąć prawie wszystkie tematy bo dowcipy i muzyczne linki są wszechobecne.
Ja nie robię z tego problemu, tylko zwróciłam na to nieśmiało uwagę.
Ten temat w którym teraz piszemy też nie należy do zasadniczych,tylko jest miejscem do pogawędzenia o wszystkim.Co nie znaczy również,że że trzeba kopiować w nim dowcipy z innego forum.

... No ostatnio jest tak,że to żarciki i muzyka od czasu do czasu są przeplatane pogawędką,albo nawet jednym wpisem,który ucieka bo został przytłoczony.
To teraz na mnie kolej, Zenek trzymaj kciuki :oops: ;) będę próbowała, ale chyba ciężko będzie :roll: ,
bo Feli nie odpuszcza :twisted: , niby nie ma problemu, ale za dużo dowcipów i muzyki :shock:, o la la :oops:,
chyba dam drapaka :), bo coś tu strasznie na poważnie się zrobiło :o :P

Feli wiem, że już koalicję stworzyłaś :twisted: , chyba kiepsko zaczęłam :roll:
trudno brniemy dalej,
Nie rozumiem Feli, co widzisz złego w dowcipach i muzyce :ugeek:
skoro sama napisałaś, że w tym temacie skoro nie jest zasadniczy to jest miejscem do pogawędzenia o wszystkim,
to uważam, podobnie jak mój Kolega Zenek, że można i kawał i muzykę wpleść między wiersze naszej prozy
:P 8-)

To teraz, o w mordę, który temat jest zasadniczy, bo już ze stresu baranieję :oops: :mrgreen:
Zenek ratuj :oops: ;) chyba z tego wszystkiego idę się napić :oops: :P
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie rozumiem Feli, co widzisz złego w dowcipach i muzyce :ugeek:
Nie widzę nic złego ani w dowcipach,ani w muzyce... czytaj ze zrozumieniem.
Jednakże uważam nadal że forum sanatoryjnego nie powinny one zdominować całkowicie.
Ysy nie zgłaszałam,bo to nie w moim stylu,ale nie ukrywam,że ogrom tych dowcipów mi przeszkadzał.
Andziu,o jakiej koalicji piszesz? Czegoś nie wiem?
Gość

Droga Felice :serce: ale ja nie pisałem że ktoś mnie zgłaszał A tym bardziej Ty bo jesteś kobietą z klasą i nie podejżewałbym Cię o coś takiego. Fakt faktem że zgłaszano mnie i to nie jednokrotnie. Nie lubię ludzi którzy robią coś za plecami a nie mają odwagi powiedzieć wprost. Ty jesteś inna, jak coś masz to walisz prosto z mostu i to u Ciebie cenię. Lubię ludzi szczerych A Ty do takowych się zaliczasz.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Ysy :kwiat:
Czasem moja szczerość nie jest zbyt dobrze odbierana,ale ja nie lubię "kreciej roboty" ani w stosunku do siebie,ani jej nie uskuteczniam.
Wiele osób mnie zna i albo ceni,albo wręcz nienawidzi :lol: taka jest czasem cena bycia szczerym. Nie mam zamiaru zmieniać się dla poklasku,zresztą w moim wieku jakiekolwiek zmiany nie są wskazane.
Pozdrawiam z zachmurzonej i nadal zimnej Warszawy.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Powoli się sytuacja wyjaśniła, chociaż nie wiem kto tak ciągle Admina niepokoi.🤔
Ruda się zestresowała i chyba stres chce zapić :lol: :lol: i jak ładnie mnie przywoływała 😃, chyba też muszę się z nią odstresować po całej tej historii. :twisted:
Wszystko jasne i do zapamiętania: kto pierwszy ten kawałami sypnąć może👍
Gość

Dziękuję za pozdrowienia :kwiat: :serce:
Również serdecznie Cię pozdrawiam już ze słonecznej Gdyni🤗😊🌞
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Andziu,o jakiej koalicji piszesz? Czegoś nie wiem?
Feli chodziło mi o fakt, że masz obok siebie Kazia i Nutkę ;) :D

Ysy, pozdrawiam z dzikiego lasu 8-)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

[quote
Powoli się sytuacja wyjaśniła, chociaż nie wiem kto tak ciągle Admina niepokoi.🤔
Ruda się zestresowała i chyba stres chce zapić :lol: :lol: i jak ładnie mnie przywoływała 😃, chyba też muszę się z nią odstresować po całej tej historii. :twisted:
Wszystko jasne i do zapamiętania: kto pierwszy ten kawałami sypnąć może👍
[/quote]

Zenku, dziękuję za wsparcie :serce: , ale tylko herbatkę teraz piję, a jak masz ochotę to zapraszam i jeszcze gdyby ktoś miał ochotę na herbatkę 🍵🍵🍵 czy też późną kawę ☕☕☕ to z przyjemnością Wszystkich ugoszczę.
ODPOWIEDZ