Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,zajrzałam do przeglądarki i mam 9900 numer w pąździerniku będzie rok jak złożyłam wniosek do funduszu.Jak nic się nie zmieni to pewnie na wiosnę pojadę do sanatorium.Pozdrawiam
Witajcie w poczekalni
Też zajrzałam dziś do przeglądarki, od czerwca spadło ponad 5 tyś numerków i teraz mam nr 14685 to jeszcze tu sobie z Wami posiedzę
Pozdrawiam wszystkich czekających
Witam ewasz w lubelskim czeka się ok 18 miesięcy,ale ja byłam w sanatorium w 2017 r więc możliwe że dostanę skierowanie już po 16 miesiącach.Teraz trudno planować cokolwiek bo wiadomo jaka jest sytuacja w kraju.