Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: ewasz »

Dani a Ty już spakowana jesteś :?: O której masz busa :?:
I ja nie lubię rozstań ...Miłego wieczoru :serce:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Oj Ewciu , zapomniałaś :lol: :lol: . Nie muszę pakować się jeszcze , wyjeżdżam w piątek ok. 13-ej dopiero . Jutro mam wolne , nocka będzie komercyjna i kilka godzin też . Śniadanie tylko w piątek muszę skombinować żeby nie wracać głodna . Miłego wieczoru i spokojnej nocki Ewuś :serce: :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Tylko żebyś śniadania nie brała ze zwrotów :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dani, a ja doczytałam :roll: :lol: , że wszyscy wyjeżdżają w środę a Ty w czwartek :lol: :lol: Ot, czytanie ze zrozumieniem mi się kłania :lol:
Spokojnej nocy Dani :serce:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzejku śniadanko będzie jak talala , wybiorę sobie w końcu coś :lol: :lol: :lol: .
Dziś kolacja to był koszmar , słone ogórki kiszone , paprykarz i brakło chleba bo ponoć nas nie było w systemie :shock: :lol: :lol: . Komedia .. Ale chlebuś doniesiono .
Ewuniu , dziś w większości wyjeżdżał NFZ , jutro rusza ZUS a że ja gapa więc jadę w piątek :D .
I wcale mnie to nie martwi . Jutro jeszcze pochodzę sobie gdzie się da , oby pogoda dopisała tylko .
Kolorowych snów Ewciu :serce: :kwiat: ;) . Jest ok...
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Podobno będzie ładna pogoda, wykorzystaj dzień do maksa :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ba...to wiadomo :D . Choć zapowiadają temperatury 17-18 st. tylko . Ale okaże się .
Gość

Post autor: Gość »

Witaj Dani :serce:
No to już jutro do domku. Miłej podróży i uważaj na siebie żeby Cię ktoś po drodze nie ukradł :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór .
Jestem prawie spakowana , jutro tylko drobiazgi i już :D . Ale okazało się , że będzie jechało 7 osób :shock: . Dziś widziałam , że był tłok ogromny i walizy upychali niemalże nogami :lol: :lol: .
Ale wiecie ? Zajrzałam na inne wątki i odechciewa się mi powoli tego forum , bo nie wiadomo do kogo pisać , komu odpowiadać , po prostu cuda wianki .
Dziś bardzo dużo czasu spędziłam na zewnątrz , przyjechało sporo osób z NFZ i biedni błądzą tak jak i ja na początku pobytu . Opowiem coś w skrócie - jechałam windą z samego dołu i na parterze wsiadł pan i dwie panie . Pan wracał z papieroska , jedna z pań pyta drugiej -,,A pani pali ?" Druga roześmiała się tylko , nie zdążyła nic odpowiedzieć bo pierwsza pani głośno -,,Bo jak pani pali to nie mieszkam z panią '' i nagle wysiadła patrząc z pogardą na pana (prawie splunęła ) :lol: :lol: Wszyscy roześmieli się w głos choć rozumiem kobietkę tylko ten jej nagły zwrot zaskoczył wszystkich . Dobrej nocki kochani , już jestem jakaś zmęczona , pozdrawiam :serce: :kwiat: :) .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 10 wrz 2020 19:43 Witaj Dani :serce:
No to już jutro do domku. Miłej podróży i uważaj na siebie żeby Cię ktoś po drodze nie ukradł :lol: :lol: :lol:
Dzięki dobry człowieku , dopiero teraz Ciebie zauważyłam , nie ukradną , spokojnie , kto tam by chciał starą babę ;) :lol: :lol: . Buziole .
ODPOWIEDZ