I ja nie lubię rozstań ...Miłego wieczoru
Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Spokojnej nocy Dani
- dani888
- Super Kuracjusz

Dziś kolacja to był koszmar , słone ogórki kiszone , paprykarz i brakło chleba bo ponoć nas nie było w systemie
Ewuniu , dziś w większości wyjeżdżał NFZ , jutro rusza ZUS a że ja gapa więc jadę w piątek
I wcale mnie to nie martwi . Jutro jeszcze pochodzę sobie gdzie się da , oby pogoda dopisała tylko .
Kolorowych snów Ewciu
- dani888
- Super Kuracjusz

-
Gość
No to już jutro do domku. Miłej podróży i uważaj na siebie żeby Cię ktoś po drodze nie ukradł
- dani888
- Super Kuracjusz

Jestem prawie spakowana , jutro tylko drobiazgi i już
Ale wiecie ? Zajrzałam na inne wątki i odechciewa się mi powoli tego forum , bo nie wiadomo do kogo pisać , komu odpowiadać , po prostu cuda wianki .
Dziś bardzo dużo czasu spędziłam na zewnątrz , przyjechało sporo osób z NFZ i biedni błądzą tak jak i ja na początku pobytu . Opowiem coś w skrócie - jechałam windą z samego dołu i na parterze wsiadł pan i dwie panie . Pan wracał z papieroska , jedna z pań pyta drugiej -,,A pani pali ?" Druga roześmiała się tylko , nie zdążyła nic odpowiedzieć bo pierwsza pani głośno -,,Bo jak pani pali to nie mieszkam z panią '' i nagle wysiadła patrząc z pogardą na pana (prawie splunęła )
- dani888
- Super Kuracjusz

Dzięki dobry człowieku , dopiero teraz Ciebie zauważyłam , nie ukradną , spokojnie , kto tam by chciał starą babęysy1 pisze: 10 wrz 2020 19:43 Witaj Dani![]()
No to już jutro do domku. Miłej podróży i uważaj na siebie żeby Cię ktoś po drodze nie ukradł![]()
![]()
![]()