GORNIK- IWONICZ ZDROJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Violka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2012 15:02

Re: GORNIK- IWONICZ ZDROJ

Post autor: Violka »

Byłam w Górniku w ubiegłym roku grudzień 2011 :) było cudownie , wszystko zasypane śniegiem :)
A ośrodek jest bardzo ładny , pokoje również ,a personel super :!: Kiedyś tam wrócę :!:
Basen jest obok w Sanvicie :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Bardzo dziękuję Wam Wiolu i Leszku-Krzysiu za informacje. :) Pomogą mi na pewno w wyborze Szczawnica czy Iwonicz. Mam jeszcze jedno pytanko- czy jest gdzie wyjść po zabiegach? Nie ukrywam że lubię tańce,spacery , wycieczki, oraz poznawanie nowych ludzi. :)
Violka
Kuracjusz
Kuracjusz

Małgosiu , byłam w Szczawnicy i mimo pięknyh wspomnień :) chyba nie pojadę tam więcej.
Drugi raz byłam w Iwoniczu i naprawdę polecam :) Na pewno wrócę tam !!
Violka
Kuracjusz
Kuracjusz

Małgosiu , byłam w Szczawnicy i mimo pięknyh wspomnień :) chyba nie pojadę tam więcej.
Drugi raz byłam w Iwoniczu i naprawdę polecam :) Na pewno wrócę tam !!
Violka
Kuracjusz
Kuracjusz

W Iwoniczu dużo jest ładnych miejsc ,gdzie można potańczyć , a w Krakowiaku codziennie są fajfy :)
Natomiast w Szczawnicy jest ładna kawiarnia w Budowlani , albo MALINOWA (PRL) Porażka :P
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Violu,więc jednak Iwonicz, ta miejscowość bardziej polecasz. :) Teraz właściwie prawie się zdecydowałam. Oby tylko dopisało towarzystwo! :) ;) Mam nadzieję,że bliżej wakacji znajdzie się choć jedna osoba ,która też tam będzie jechała. Bardzo dziękuję za pomoc. :D A może Ty wybierzesz się jeszcze raz do Iwonicza :?: :)
Violka
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Małgosiu :) Naprawdę polecam , Iwonicz zimą jest piękny ,ale latem z pewnością będzie jeszcze piękniejszy :!:
Zobaczysz przepiękne domy w cudownych kolorach :) A do jakiego ośrodka wybierasz się ?
leszek-krzysztof
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 16:27

Malgosiu

Post autor: leszek-krzysztof »

Ja bylem bylem w sanatorium Gornik wieczorki taneczne codziennie i calkiem fajne i mila atmosfera.Jest w Iwoniczu pare knajpek ,miedzyinnymi Krakowiak ale jakos nie przypadl mi do gustu.A sam iwonicz slicznie polozony i ma swoj urok.Coz jesli tam sie wybierasz zycze milego pobytu
leszek-krzysztof
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 16:27

Viola

Post autor: leszek-krzysztof »

Violu z tego co piszesz wnioskuje ze bylismy na tym samym turnusie.Jesli mozesz wpadnij do mnie na poczte leszek-[email].pl.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Violu i Leszku-Krzysztofie dziękuje jeszcze raz za pomoc i informacje. Cieszę sie,że macie takie fajne wspomnienia z Iwonicza. Mam możliwość wyboru miejsca i sanatorium gdzie chcę jechać. Dlatego prosiłam o pomoc. Wybrałam dzięki Waszej pomocy Iwonicz i sanatorium Górnik. Liczę tylko na to,że odezwie sie ktoś ,kto w lipcu też będzie jechał do Iwonicza.
ODPOWIEDZ