Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BarbaraB64 pisze: 25 wrz 2020 12:58
Dzień dobry. Dzwoniłam dziś do Lądka i na jedynkę mogą liczyć tylko osoby że znacznym stopniem niepełnosprawności więc nic z tego bo mam tylko umiarkowany, w mojej sytuacji mogę liczyć ewentualnie na dwójkę w studiu 2 + 2. Pozdrawiam Wszystkich
Witaj .
Nie wiem jak jest w Lądku Zdroju bo tam nigdy nie byłam . Ale dwójka w studiu 2+2 w obecnych czasach nie podoba się mi . Czy to oznaczałoby , że jedna łazienka będzie na cztery osoby ?
Jak dla mnie to jakieś nieporozumienie tym bardziej , że dużo osób rezygnuje z wyjazdów . A może jednak coś się znajdzie bardziej sensownego ? Próbuj i nie dawaj się zbyć , zdobądź też zaświadczenie od lekarza prowadzącego a nuż się uda ...chociaż dwójkę . Pozdrawiam ciepło i powodzenia .
dani888 dokładnie tak, łazienka na 4 osoby, planuję jechać dzień wcześniej żeby być już na 7:30 w sanatorium bo od tej godziny zaczynają przyjęcia więc mam nadzieję że uda się coś załatwić lepszego, na zaświadczenie nie liczę bo już próbowałam załatwić to lekarka wielkie oczy zrobiła o co mi chodzi bo ona pierwszy raz słyszy żeby jakieś zaświadczenia do sanatorium wypisywać, ewentualnie kiedy zacznę łazić z bólu po nocach i współlokatorka nie będzie mogła się wyspać to sama poprosi o zmianę Pozdrawiam Serdecznie
Jestem okropnie zaskoczona bo moja lekarka wystawiła mi zaświadczenie bez żadnych trudności .
Musiałam tylko jej przypomnieć o co chodzi , to był lekarz specjalista . Nie lekarz rodzinny , niestety , lekarkę rodzinną muszę zmienić bo nie da się z nią w ogóle rozmawiać . Widocznie już mam za dużo chorób .
Skoro tak to może faktycznie pojedź wcześniej , może coś wskórasz czego Ci życzę naprawdę