Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam czy ktoś wybiera się 16 października z okolic Buska Zdroju Jędrzejowa do sanatorium Kołobrzeg. Bardzo chętnie się zabiorę, oczywiście dołożę się do kosztów przejazdu. Proszę o informację. Pozdrawiam
Też wybieram się do Kołobrzegu ale od 13-go. Praktycznie już siedzę na walizce
Zbigniew obiecał bezdeszczową pogodę , mam nadzieję że się sprawdzi.
Jak tylko się zakwateruję , ogarnę temat, dam znać Będę się starała pisać na bieżąco .
Pozdrawiam
Bu-ba ja melduję się 18.10. w Kołobrzegu, a wyjeżdżam już w środę z domu. Walizka już też prawie spakowana, pozostało posprzątać w samochodzie, dolać benzyny i wyruszam. Też się będę odzywał z Kołobrzegu
A pogoda, ważne, żeby nie padało i było można spacerować promenadą.
witam czy ktoś z województwa świętokrzyskiego jedzie na turnus od 17 października do Niwy własnym autem szukam transportu z kimś żeby nie jechać pociągiem oczywiście na paliwo się dożuce
Zbigniew , cztery dni będziesz jechał do Kołobrzegu !!??? To chyba przez Wyspy Kanaryjskie !!
A ja myślałam że to ja pobiję rekord długości podróży 17 godzin w trasie z dwugodzinną przerwą na przesiadkę
Zakładam że pociąg nie będzie miał żadnych opóźnień !