Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Wiola 38 ja jade z rana mnie również mąż wiezie to spotkamy się na miejscu ja osobiście nie mam ochoty jechać bo to już któreś z kolei sanatorium ale cóż tak zus chce i nie mam wyjścia pozdrawiam
Monic pisze:Hej Daritka25,
Ja również podobnie jak Ty jade do sanatorium od 30.11.13.
Jest nas już trójka, więc do listopada pewnie pare osób się jeszcze znajdzie.
Pozdrawiam
Monic pisze:Hej Daritka25,
Ja również podobnie jak Ty jade do sanatorium od 30.11.13.
Jest nas już trójka, więc do listopada pewnie pare osób się jeszcze znajdzie.
Pozdrawiam
No i ja jeszcze jestem, pozdro
I jeszcze ja:) Szykujecie się już do wyprawy? Ja jestem już w połowie drogi;)
Pozdrawiam wszystkich z naszego niedoszłego jeszcze turnusu:)
Pawlo1974 pisze:W połowie drogi? To gdzie to się zamieszkuje że tak długo trzeba jechać? Chyba że chodzi o pakowanie się?
Ja też juz powoli jestem jedna nogą na Naszym turnusie , oczywiście chodzi o pakowanie ))
A może wszyscy spotkamy sie w Gdańsku i razem dojedziemy do Sobieszewa? Czy ktoś bezpośrednio ze swojej miejscowości jedzie tam ?:)
Pozdrawiam !!!
Mnie wiezie brat samochodem bo nie jestem jeszcze na tyle sprawny żeby jechać samemu pociągiem, miałem poważny uraz, ale to już dłuższa historia którą opowiem pewnie na miejscu, pozdrawiam, jadę z Ełku samochodem
Jeżeli chodzi o pakowanie to już dawno za mną;)Ja będę w Sobieszewie na miejscu mniej więcej o czasie I będę na Was wszystkich czekać;) Spotkało mnie to szczęście