Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja za tekstem piosenki Jaki tu spokój- jaki tu spokój /na na /nic sie nie dzieje /na na/ nikt sie nie bawi /na na/ wszyscy sie nudzą / na na/ czy tak jest na prawde piszcie co o tym sadzicie.Piszcie w ten trudy czas może bedzie lżej.POZDRAWIAM
Koraliczku , taki temat już jest . Może przez przypadek Tadek założył taki sam wątek ?
Pozdrawiam cieplutko Was oboje , może nasz moderator sam przeniesie tam gdzie trzeba .
Chamaderze , owszem , zatrzymało się ale koleżanka z którą byłam w Wieńcu obecnie kończy turnus w Wielkiej Pieniawie . Dzwoniła do mnie kilka dni temu .