Szalona Paczka
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 255 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Szalona Paczka
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa
Syn przechodzi bezobjawowo , podejrzewamy , ze On już przeszedł zarażenie nieco wcześniej , no ale nie miał potrzeby robić wymazu .Miesiąc temu był na L4 , bo jak wtedy myśleliśmy - był przeziębiony . Podwyższona temperatura , kaszel utrzymywały się przez kilka dni . Teraz przełożony nakazał Mu zrobić test , bo kolega z pokoju , w którym razem pracowali , zachorował na Covid . Gdyby nie to , tez by nie robił .
Wynik dodatni może być wykazywany nawet do 3 miesięcy po zarażeniu .
Teraz ma kwarantannę , a my nałożyliśmy ją sobie sami .
Jednak niepokój cały czas jest .. i to pierwsze wrażenie , gdy odczytał wynik testu
Abyście się nie zastanawiali co ze mną , napiszę Wam . Postanowiłam na jakiś czas ( niedługi ) nie wchodzić na Forum .
Bawcie się fajnie , trzymajcie zdrowo , wrócę to poczytam
-
Gość
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Pochmurny mglisty dzień ,bez opadu deszczu
Gienia daj nam ,póżniej dobrego znaka
Ostatnio coraz więcej , informacji o covit znajomi
Trzymajmy się wszyscy w zdrowiu
Pozdrawiam z pracy
Pogodowo jest jak na jesień przystało, szaro, buro i ponuro, liście jeszcze wszystkie z drzew nie opadły, ale cóż najważniejsze jest zdrowie.
Gieniu zdrowia dużo życzę Tobie i Twojej Rodzinie, chwilę przerwy możesz zrobić, ale nie za długą, bo tęsknić będę za Tobą i nie tylko o mnie tu chodzi, ale są tu Wielbiciele Twoi, którzy niepokoić się będą jeżeli Ciebie tu nie będzie, więc jak możesz to kwarantannę od Forum skróć do minimum proszę
A w archiwum krótki występ Piotra Fronczewskiego znalazłem:
https://youtu.be/eJ7e9WvPSZ8
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Niedziela za szybko jak zwykle płynie, ale na szczęście w zdrowiu, czego Wszystkim życzę
A dla tych, co kwarantannę mają proponuję w domu rozpocząć ćwiczenia:
https://youtu.be/y_HCg7Wzwhw
Miłego popołudnia i wieczory życzę
Daaaaaawno tutaj nie zaglądałam, jakoś zleciało. Niestety, coraz więcej zarażonych, trzeba uważać, tylko co to da? Ale nie można dać się zwariować. Trzeba stosować się do zasad i żyć dalej.
Nie wiem, co tutaj jeszcze napisać, dzieje się tak wiele, w sumie jest ciekawie. To protesty, to wybory w USA..., to inne rewelacje. Tylko korona wirus jest stały.
Mam problemy z kręgosłupem i tak sobie marzę, że może w lutym uda mi się pojechać do Buska na rehabilitację? Ale raczej nic z tego. Bardzo lubie Busko, nie mam daleko, a zabiegi super na moje schorzenia.
Trzymajcie się.
Magdalila
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Staż sanatoryjny: 4
Po małych zawirowaniach jestem, trochę zamieszania było, ale już wszystko w porządku
Wpadłam do Was na kawę a tu niespodzianka
Policjant zatrzymuje kobietę jadącą samochodem:
- Przekroczyła pani pięćdziesiątkę.
- Pan też wiecznie młody nie będzie!
Spotykają się dwie przyjaciółki:
- Jak tam twój mąż ? Dalej szlaja się po barach, pije i przegrywa kasę w karty ?
- A wiesz, że nie? Ostatnio przeprowadziłam z nim poważną rozmowę i on teraz nie pije, nie chodzi po barach. Leży sobie spokojnie na OIOM- ie...
Miłego dnia
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 255 razy
- Podziękowano: 137 razy
Bardzo dziękuję Wszystkim za miłe słowa skierowane do mnie na forum , na priv , za telefony i sms-y ... wszystkie jednakowo cieszą , ale drgnienie serducha spowodował sms od osoby , od której się nie spodziewałam
U mnie , u nas wszystko dobrze . wszystkich nas objęto kwarantanną , wtedy syn z rodzina mogą wychodzić z mieszkania , gdybyśmy z mężem nie byli objęci kwarantanną , mieliby zakaz opuszczania mieszkania ... wspólna klatka schodowa , wspólne wejście itp ..
Póki co , nikt nie ma żadnych objawów choroby , ani syn , ani nikt z nas .
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie