Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W różnych województwach patrzą na to inaczej i w zależności od instytucji . U nas Karty Seniora dawali w wieku 65 lat , nie wiem jak jest teraz . W Ośrodkach Wczasowych udzielają różnych rabatów ale w zależności gdzie bo w jednym wystarczy mieć 60 lat a w innym z kolei 65 . Tyle wiem ale na 100 % pewna nie jestem , może ktoś mądrzejszy mnie poprawi .
Dziś na pewno senior nie jest identyfikowany z wiekiem. Nie każdy 70 latek jest staruszkiem.
Umownie myślę, że za nazwą senior kryje się ktoś będący na emeryturze.
Nie chodzi mi o pojęcie ,,staruszek" Feli , bardziej brany chyba pod uwagę jest wiek . W sumie emerytura też , tak myślę... A niech to , chyba zaplątałam się dziewczyny .