Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Szalona Paczka

Post autor: RudaAndzia »

Ysy, skrobnij coś, co prawda Ewaszka nie ma teraz, ale później z pewnością do nas dołączy.
Zawsze czas⏰ w pracy szybciej minie, a zresztą przyrwy w międzyczasie też należy sobie robić, a szczególnie kiedy nocną zmianę się ma🙄, bo inaczej jak praca monotonna to siedząc przy biurku albo w innym miejscu można przysnąć :lol: :lol:
Niestety ewakuację muszę zrobić, bo jutro ranna zmiana i muszę się dobrze wyspać, żebym jutro w pracy na fotelu nie przysnęła :lol:
Kolorowych snów życzę Szalonym 🌃🌙
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Klony :mrgreen:
Ysy, jestem samotnym białym żaglem płynącym po Forum :lol: :lol:
Ysy, chyba naleweczki 🍷 były smakowite spożyte a jak weekend to weekend, a kto zabroni ;) 8-)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

No i sobie Ysy nie popisaliśmy bo gadusiałam z koleżanką 3 godziny. Zleciało jakby godzinka 😂
Spokojnej nocy 😘
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witaj Paczko Szalona :D

U mnie gorąco jak maju :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeśli chodzi o spotkania przy kawce , ja nikogo nie przekreślam .... byś może Ktoś zyskałby w moich oczach , bądź ja w czyiś , być może nie mielibyśmy zupełnie o czym rozmawiać , a być może znaleźlibyśmy wspólny język , być może umówiłabym się z kobietą , a przyszedłby przystojny pan :o :lol: lub odwrotnie , być może ktoś nawet nie przyszedłby na umówione spotkanie , a być może przyszedłby i obserwował mnie siedząc przy stoliku obok i dobrze się bawiąc . ;)
Dlatego więc wolę spotkania z osobami , o których cokolwiek wiem :D

Spotkania w większym gronie to nie dla mnie ...
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam !Dzień pogodny jak na listopad ciepły :) Czytam i tak sobie myślę o Rudej Andzi =Zenku ,Hipokrycie.To musi być bardzo samotna i nieszczęśliwa osoba,która za wszelką cenę chce wejść w łaski forumowiczów.Jest tylko mały problem ,nikt jej /jego nie chce ! wręcz wszyscy umykają ,jak się tylko pojawi :evil: Biedaku , biedaczko zostałaś / zostałeś ujawniony :twisted: Idż stąd precz ! Wstydu oszczędż! Chyba ,że uwielbiasz być persona non grata!
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia oczywiście dotrzymał bym Ci towarzystwa na takim spotkaniu za Twoją zgodą, ale myślę, że do takiego ewentualnego spotkania nie dojdzie w czasie naszego wspólnego pobytu nad morzem.
Już raz w Świnoujściu, musiałem Cię ochraniać, bo bałaś się wychodzić z budynku po zdarzeniu na promenadzie, ale wszystko dobrze się skończyło. :)
Teraz też bym mógł wystąpić w tym charakterze o ile byś pozwoliła. :roll:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: no , było coś takiego Zbyszku , faktycznie , ale bardziej to było zabawne niż straszne :D
A nad morzem , nie zamierzam się spotykać z nieznajomymi osobami ;)

Ewanko , fajnie , ze u Ciebie ciepły dzionek :D , u mnie już słoneczko zaszło :( i chłodno się zrobiło ... brr
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Gieniu potwierdzam ,teraz raptownie się ochłodziło ,jak tylko słoneczko zaszło :(
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewana pisze: 16 lis 2020 11:50 Witam !Dzień pogodny jak na listopad ciepły :) Czytam i tak sobie myślę o Rudej Andzi =Zenku ,Hipokrycie.To musi być bardzo samotna i nieszczęśliwa osoba,która za wszelką cenę chce wejść w łaski forumowiczów.Jest tylko mały problem ,nikt jej /jego nie chce ! wręcz wszyscy umykają ,jak się tylko pojawi :evil: Biedaku , biedaczko zostałaś / zostałeś ujawniony :twisted: Idż stąd precz ! Wstydu oszczędż! Chyba ,że uwielbiasz być persona non grata!
Cześć Szalona Paczko :serce:
Ewano,
czy w Łaskach czy w niełaskach to z czasem można się do wszystkiego przyzwyczaić :?
a nawet do tych, co na Forum hasła układają i wielkich słów używają, wiedzą tryskają,
cóż czasami zbyt ostro grają, bo ludzi nie kochają, a łaski forumowiczów pewnie każdy chciałby zdobywać, ale Forumowicze sami oceny dają, nikogo o zdanie nie pytając, pewnie niektórym dobre noty wystawiają,
a czasami tak jak i my od nastroju zależni jesteśmy oceny również i kiepskie otrzymać możemy,
ale to już do Forumowiczów nasza ocena zależy i mam nadzieję, że są bardziej życzliwi
i lubią kiedy ktoś jak ja nieopierzony po Forum sobie chadza i żartuje, by inni mieli chwilę miłą, by cieszyć się i szukać radosnego świergolenia tych, co mają ochotę trochę poświergolić :P 8-)
ODPOWIEDZ