Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobrego śledzika też bym zjadła ... jakby ktoś ochotę miał,to na galaretę zapraszam
Wczoraj czytałam co tam kobietki piszą i jak wyczytałam o galarecie,to z marszu do sklepu było
takiej chcicy dostałam wieczorem pojemniczek w zamrażarce studziłam, żeby szybciej stężała
ale se dogodziłam
Nutka to ma zachcianki sama galareta czy i seta
W grudniu mam zabiegi, trzeba grafik ustawić
Tak mi lekarz na wizycie telefonicznej nawypisywał, że poprawiać trzeba byłoa idźta z takimi wizytami
Alu , wizyty bywają różne ,jutro nareszcie będzie wypisane skierowanie do sanatorium
Zarejestrowałam się na jutro do lekarza ,oczywiście po pracy
Wcześniej dzwoniłam do lekarza ,uzgodniłam wypisanie skierowania
To będzie dobra wiadomość
No niestety Alu, te tele wizyty to...
A ja widziałam konia na promenadzie w Kołobrzegu bo ostatnio wpisałam się do grupy. Cudne zdjęcia tam pokazują i filmiki
Oj, przyszedł smaczek na śledziki
I ja tak jak Felice i Nutka wolę doświadczone ręce w macanku
Cześć Słoneczka , no i po pogodzie - oczywiście tej ładnej ... dogadzajcie sobie śledzikami, a ja jak wiecie kakałkiem
I dzisiaj jak na razie tylko ono, bo badania przede mną i chlebuś niewskazany ... miłego i spokojnego