Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka jak inna osoba ,to zmienia sprawę
Miło was czytać ,niech tak pozostanie
Zaraz, wybywam do domku
Jeszcze obiadek ,częściowo zrobiony ,tylko dokończę
Okienka ,firanki do mycia ,sobota mam zaplanowane
Trzeba się wyrobić do świąt ,damy radę ,bo nie jak my
Krótki dzień ,już ciemno się robi
Miłego , popołudnia ,wieczorku
Hejka
A ja daleko na zakupy nie chodzę. Blisko mam na targ i tam robię takie podręczne zakupy. Te grubsze tzn, cięższe to dzieci mi przywożą.
Nutko i ja na "tego .." mam ogromną alergię
Parę potraw na święta już mam, to te które mogą być wcześniej zrobione/przygotowane. Tak powoli bez stresu coraz bliżej do świąt
Byłoby super gdyby na święta śnieżek nas zaszczycił swoją obecnością, oj marzy mi się
Miłego wieczoru