Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Mój faworyt mnie nie zawiódł. I z tego się cieszę. Maciuś
Temat wiatru, przeliczników, sędziowania, naciągania kombinezonu na belce jest jak dla mnie zbyt obszerny jak na to Forum. Powiem tylko, że już nie raz obiecywałem sobie przez to, że więcej skoków oglądał nie będę, wolę poczekać jak do mojego miasta cyrk zawita.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Dani staram się kibicować Wszystkim Polskim Sportowcom a czasu mam bardzo dużo-preferencja to Skoki i piłka nożna -wszak w Polsce za sprawą Mistrza Małysza mieliśmy Małyszomanię i wydawało się że to koniec i wtedy pojawił się jego Godny zastępca K.Stoch a teraz Pojawiła się grupa zawodników co napawa Nadzieją na doskonałe wyniki i Dumy z Polskich Skoków ,Pozdrawiam Wszystkich Kibiców
Kaziu , nie obejrzałam bo miałam telefon (ważny), jaki wynik słonko ? Fakt , mogę sprawdzić...
Andrzejku , w takim razie cieszę się , mamy wspólny temat - skoki bo piłka nożna niekoniecznie .
Oby za tydzień wszystko poszło dobrze , będę zażarcie kibicować naszym chłopakom .
Pozdróweczka Panowie z Podlasia , miłego wieczoru .
Cisza w temacie...
a tymczasem rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w Lotach i nasi skoczkowie "latają" teraz w Planicy
Całkiem dobrze im idzie w dzisiejszych kwalifikacjach