Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Pogaduchy

Post autor: RudaAndzia »

Majko 👏👏👏 też chętnie gdzieś bym powędrowała i mięśnie brzucha chętnie porozluźniała trunkiem dobrym i do tego jeszcze coś na ząb wrzuciła, żeby ta zabawa bólem porannym głowy się nie zakończyła 😄😊😘😘😘
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Wieczór dobry :kwiat:

Mnie też Gambit ... wciągnął :o "łyknęłam" cały sezon na raz :? zaczęłam wieczorem, a skończyłam w nocy ;)
Takie seriale mogę oglądać ;)

Andy :!: .... przeglądałam dzisiaj internetowe księgarnie i Ty wiesz,że przypadkiem trafiłam na Cyberpunk 2077. :shock:
Jest to jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077 .... i tylko w księgarni Znak można ją kupić :o
I też możesz mieć coś darmowego :lol: ... Kraków, to jedno z miast, gdzie możesz osobiście książkę odebrać :)
Już 6 czy 7 zł oszczędności zostaje na przesyłce :lol: :lol: :lol:... tylko cholera droga ,200 stron z promocji, prawie 50 zł :shock:

I chyba trzeba zwijać warsztat i pomyśleć o sobie ;) .... trochę zmęczenie mnie dopadło ;)

Miłego .... :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nuteczko ja nie będę czytał tylko w świecie wirtualnym hasał :lol: , a jakieś gratisy i inne sprawy będę mógł dostać , tylko musi się gierka ściągnąć i uruchomić, a niestety dużo waży :roll: . Pewnie dopiero jutro ją zapuszczę, bo na razie dopiero koło 40% zainstalowane :o , ta książka tylko w wersji elektronicznej też powinna być u mnie dostępna gratisowo 8-)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

No ,ale żeby to pohasanie sprawiało przyjemność, to czy nie warto coś o tych harcach poczytać ;)
I nie chodzi mi o instrukcję :twisted: :lol: ....ot, tak z ciekawości ;)
Dla mnie to czarna magia :roll: i jakoś mnie w ten świat nie ciągnie ;) może dlatego,że Mario Bros
chciał rządzić mną z początkiem 90-lat :oops: ...alem się nie dała :twisted:
Nooo... może nie tak ja, jak mąż zrobił halt :? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W trakcie gier są podpowiedzi i wyjaśnienia. Od tamtych lat bardzo dużo się zmieniło, jak i na złożoności gier, trudności i jakości grafiki co prowadzi do coraz większych wymagań sprzętowych. Faktem jest że gierek jest multum i każdy mógłby znaleźć coś dla siebie, tylko nie zawsze firmy zadają sobie trudu i bardzo dużo jest miernych. Polacy kolejny raz udowadniają, że stać nas robić coś na światową skalę :) . Do niektórych wraca się bo fabuła była dobra i pomysły w rozgrywce. "Mafia" miała już trzy części, a postanowili jedynkę przerobić bo na nowszych kompach nie można było grać. Po świętach zobaczymy jak po nowemu wygląda :lol:
Dobry kawał usłyszałem...
- dlaczego prezydent Warszawy nie został prezydentem Polski ?... bo nie był w stanie pokonać nawet marionetki :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Co się porobiło :roll: , znowu Teleranka nie ma :shock: ... ale to teraz wina kogo innego :lol: , tylko którego prezesia ? od tv czy tego drugiego :lol: , ale tak na poważnie to witam jeszcze Śniące Księżniczki :) , nadchodzący tydzień na zakupki końcowe przeznaczyć i powolutku przygotowania czynić do świąt. Każde święta są inne i to tradycja, a jak wiecie tradycje powoli odchodzą do skansenu, bo młodość przychodzi i ona przejmuje albo wprowadza "nowe" obyczaje. Jeszcze szarówka to nie powiem co będzie, ale bylejakość zapowiadają, miłej i spokojnej... śniadanko polecam z napojem na pobudzenie zmysłów ;) :D
Gość

Post autor: Gość »

Dzień dobry. Leżę sobie w łóżku, balkon otwarty i wstać mi się nie chce.😉 Nie wiem Andrzejku czy o grach komputerowych pisałeś? Spróbuję kiedyś jak nie będę już siedzieć 10 godzin dziennie przed ekranem.
Wczoraj czytałam świetny artykuł o emerytach uzależnionych od hazardu, a przecież nie ma czym szaleć...
Idę zrobię sobie coś dobrego na śniadanko.
Miłego!
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak , wcześniej o gierkach. One mają nam pomóc zrelaksować się, część wykorzystuje to zawodowo, a emeryci ? pewno chcieliby się szybko wzbogacić, a to nie jest ta droga. Jak jeszcze mają wysokie emerytury to może sobie poradzą, ale ci z mizernymi to jeszcze bardziej się pogrążą :roll:
Wszystko musimy robić z umiarem, przynajmniej ja się staram :lol: , tylko czasami różnie to wychodzi :roll:
Gość

Post autor: Gość »

Wiesz.. czasami warto też "zaszaleć" nie mówię o kasynie.
Ale dzisiaj o smutkach nie myślę tylko pozytywnie 😁 też jednak z umiarem... nadmiar śmiechu potrafi zabić skutecznie. Przynajmniej mnie. Są różne chwile z życiu, czasami i zaduma się przyda.
No...to sobie pofilozofowałam. 😉
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo to w większości zależy od nastroju, a czy się polepszy to zależy od polepszacza i długości polepszania :lol:
Nigdy nie byłem i nie będę w kasynie , bo to nie moja bajka - ja jestem centusiowym graczem ;) - totek i na jeden zakład :lol:
"Szaleństwa" są różne, to tylko od nas zależy co sprawi radość i przyjemność :)
ODPOWIEDZ